Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Gyűlnek a viharfelhők: a királyi családnak végleg elege lett Harry hercegből

Gyűlnek a viharfelhők: a királyi családnak végleg elege lett Harry hercegből

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Nem tudni, mi lesz ennek a vége...

Tegnap volt Erzsébet királynő 96. születésnapja, ráadásul ebben az évben ünnepli a platina jubileumát is, vagyis azt a tényt, hogy már 70. éve ül a trónon, ami hihetetlenül nagy dolognak számít.

Azt már régóta tudjuk, hogy Harry hercegnek nem a legjobb a kapcsolata családjával, amióta 2 évvel ezelőtt lemondott az összes királyi kötelezettségéről és Meghannal együtt Angliából Los Angelesbe tette át a székhelyét. A dolgok ráadásul egyre rosszabbak lettek, sok hír szólt arról például, hogy milyen nagy a viszály a testvérek, Vilmos és Harry között, ráadásul állítólag Károly is hihetetlenül mérges fiára a történtek miatt.

Épp ezért Harry nem igazán volt jelen a királyi család életében az elmúlt időszakban, nemrég viszont az Invictus Game miatt Európába utazott, és úgy döntött, útba ejti Angliát is, hogy meglátogathassa nagymamáját, Erzsébet királynőt.

Kép
forrás: Getty Images

A privát látogatás után Harry egy interjúban elárulta, hogy úgy érzi, neki kell mindent megtennie azért, hogy a királynő biztonságban legyen, és hogy a megfelelő emberek vegyék őt körül. Ez persze ismét elindította a botrány-cunamit, Harry herceg ugyanis egyértelműen azokra az emberekre, akik a palotában segítik a királynő mindennapjait. A királynőt nagyon régóta szolgáló, intenzíven odaadó embereket egy bizonyos Angela Kelly vezeti már egy ideje, akinek köztudott, hogy nem kis konfliktusa volt Harryvel és Meghannal még az esküvőjük idején. Harry szerint a nő szándékosan akadályozta Meghant a tiaraválasztásában, több dolgozó szerint viszont Harry igencsak durván és erőszakosan viselkedett akkoriban Angelával...

Az, hogy pontosan mi történt, vagy kinek van igaza, azt talán soha nem fogjuk tudni eldönteni, az viszont biztos, hogy a királyi családnak már nagyon elege van Harry botrányos nyilatkozataiból. Állítólag Károlynak már betelt a pohár, ráadásul, mikor a minap egy riporter megkérdezte Vilmost és Katalint, hogy a királynő biztonságban van-e (reflektálva Harry nyilatkozatára), ők csak simán ignorálták a kérdést, és látszódott rajtuk, hogy igen csak feszültek lettek...

Azért mi reméljük, hogy hamarosan újra láthatjuk Harryt a királyi család társaságában, nevetgélve, felszabadultan, úgy, mint a régi szép időkben...

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 6 kép

6 meghökkentő tény a királyi családról, amit soha nem gondoltál volna

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gyakran álmodod, hogy elkésel? Meghökkentő oka van!

Egy visszatérő álom többet elárul rólad, mint gondolnád!

Kép

7 film és sorozat, amiben csodásan választották ki a főszereplő fiatalabb énjét játszó színészt

Néha akkora csalódás, mennyire nem hasonlít a fiatalabb verzió az idősebbre, hogy szinte élvezhetetlen az adott jelenet. De nem ezekben az alkotásokban!

Kép

Híres magyar emberek, akik a külföldi élet mellett döntötték – az okot is elárulták

Az elmúlt években egyre több és több ember dönt úgy, hogy elhagyja az országot és külföldön próbál szerencsét.

Kép

A csalódás tényleg megölhet: az összetört szív szindróma veszélyesebb, mint gondolnád

Ha ért már csalódás, veszítettél el valakit, akit nagyon szerettél, akkor biztosan tudod, hogy nem véletlenül találták ki az összetörik a szív kifejezést.

Kép

8 híres ember, aki elmesélte, az élete egyáltalán nem olyan könnyű, mint egy tündérmese

Ha eddig vágytál hírnévre, most lehet, hogy majd meggondolod magad.