Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 11.: a Mérlegek végre hallathatják a hangjukat, a Nyilasok bizonytalan helyzetben igyekeznek boldogulni

Napi horoszkóp október 11.: a Mérlegek végre hallathatják a hangjukat, a Nyilasok bizonytalan helyzetben igyekeznek boldogulni

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján sem érdemes kihagynod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 11.

KOS (március 21-április 20)

Végre minden sínen van körülötted, úgy érzed, nem volt hiábavaló az a sok munka, amit befektettél, most végre hátradőlhetsz és megnyugodhatsz. Lesznek ugyan, aki, befolyásolni próbálnak majd, akik biztosan jobban akarják tudni, valóban ez-e az az ösvény, amin menned kell, de ne hagyd magad mások által vezetni. Te önálló, józan gondolkodással bíró emberként pontosan tudod, hogy mi a jó neked. Ez a saját utad, arra haladj, amerre jónak látod, ne arra, amerre a többiek küldenek!

BIKA (április 21-május 20)

Egy számodra fontos ügyben igyekszel meggyőzni valakit, aki a saját értetlenségéből adódóan akadályozza a folyamatot, ő azonban semmiképp nem hajlandó engedni a huszonegyből. Kitalált valamit, aminek ugyan semmi alapja nincsen és mindenáron ragaszkodik is hozzá. Ebben a helyzetben tehát nem biztos, hogy megéri fárasztani magad és heroikusan küzdened azért, hogy a végén elmondhasd, neked volt igazad. Egyszerűen ha meddőnek találod kettőtök vitáját, csak emelkedj felül a dolgon, lépj túl ezen a ponton, mert ha benne ragadsz, nem fogsz tudni ennél sokkal értékesebb dolgokra összpontosítani! Ha nem vagy partner, a vita előbb-utóbb így is, úgy is be lesz rekesztve!

IKREK (május 21-június 21)

Számodra teljesen ismeretlen szituációba tévedsz, amelyben teljesen rutintalannak számítasz másokhoz képest, ám mivel szereted a kihívásokat, így az izgalom szagát érzed a levegőben. Ne félj tehát a kalandtól, hisz csak az indulásnál kell egy nagy légvétel, utána minden megy majd a maga útján. Ne szégyelld, ha segítségre szorulsz eleinte, ha már belejössz, nagyon fogod élvezni a dolgot! Most még lehet, hogy ingoványos a talaj, de ha megtanulod átugrani az akadályokat, sínen lesz minden!

RÁK (június 22-július 22)

Más hibájából adódóan kerülsz kellemetlen helyzetbe a hét első napján, mely igen heves reakciót vált ki belőled. Igyekezz azonban szem előtt tartani azt, hogy alapvetően nem az ártó szándék vezérelte, épp ezért üljetek le és egy kávé mellett beszéljétek meg, mi az, amit sérelmezel, illetve mi az, amitől a jövőben az illetőnek tartózkodnia illene annak érdekében, hogy ne okozzon konfliktust. Mivel semmi baj nem történt, ez nem az a szituáció, amely örök haraggal végződne, boríts fátylat a történtekre és lépj tovább!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ez a hét új lehetőségeket tartogat számodra, a mai nap tehát alkalmas arra, hogy rendszerezd a fejedben az ügyeidet, lezárd, amit le lehet zárni, mindezt annak érdekében, hogy megfelelő módon tudj összpontosítani arra, ami a heti célkitűzésed. Az első lépések bizonyára nem lesznek egyszerűek, ám ha kicsit beletanulsz és megtapasztalsz bizonyos dolgokat, nem lesz már annyi bonyodalom és két ismeretlenes egyenlet, amit ne tudnál játszi könnyedséggel megoldani. Most legyél bátor, mert ha ezt a lehetőséget nem ragadod meg, ki tudja, hogy később mikor jön újabb alkalom!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyan szituációból tudsz pozitívan kijönni, amelyre nem tettél volna túl nagy tétet, ám mivel rendelkezel már ennyi élettapasztalattal, így nem okoz gondot számodra az, hogy gond nélkül megugord. Lesznek pillanatok, amikor nem igazan gondolod majd, hogy sikerül különösebb deficit nélkül lezárni az egészet, ám ha végig koncentrálsz, akkor olyan apró részletekre figyelhetsz fel, amely nélkül teljesíthetetlen lenne a feladat. Csak arra ügyelj, hogy idejekorán el ne bízd magad, hisz bármikor adódhatnak olyan szituációk, ahol észnél kell lenned, ha nem akarsz a dologba fulladni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kissé úgy érzed, elnyomnak a nálad vehemensebb, talpraesettebb személyek a munkahelyeden, épp ezért arról álmodozol, hogy valamiképp felhívd magadra a figyelmet. Mielőtt azonban magadra öltenéd az udvari bolond jelmezt és nevetségessé válnál, igyekezz végiggondolni, hogy mi az a pozitív és hasznos dolog, amivel a hangodat hallathatod és a társaság egyenrangú tagjaként ismernek el. Meglátod, ha van benned kellő mennyiségű bátorság, van elég önbizalmad és ki mersz állni, nagyon hamar hatékonyan ki tudod vívni az elismerést. Csak bízz magadban és a képességeidben!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki iránt hosszú ideje táplálsz plátói szerelmet, eddig azonban nem merted megközelíteni, féltél ugyanis az elutasítástól. Most azonban eljött a pillanat, amikor fel kell vértezned magad annyi bátorsággal és önbizalommal, amivel már magabiztosan állhatsz az illető elé. Teremts romantikus körülményeket, ne csak Hűbele Balázs módjára rohanj elé, hisz ehhez azért összeszedettség és megfelelő kémia kell. Tisztában vagy vele, hogy nem lesz egyszerű dolgod, ám mivel nem ismersz lehetetlent, így addig-addig sakkozol majd, amíg közelebb nem kerülsz a kiszemelt jövendőbelidhez. Hajrá, csak ügyesen!

NYILAS (november 23-december 21)

Eléggé bizonytalan helyzetbe lavíroztad magad, mely kissé frusztráló számodra, ugyanakkor érzel némi izgalmat a dologban, hisz az, hogy kikerülj ebből a helyzetből, az egy olyasfajta kihívást jelent, amelynek teljesítésével minden körülötted élő figyelmét fel tudod magadra hívni. Ahhoz azonban, hogy racionális döntéseket hozhass, ahhoz a saját érdekeidet szem előtt tartva mindenképp végig kell gondolnod, mi a legjobb döntés, amivel hosszútávon jól járhatsz. Azt, ami zavar, hagyd hátra, ahol nem érzed jól magad, onnan menj el és azokat a tényezőket tartsd szem előtt, amelyek neked fontosak. Eljött a te időd! Ne félj változtatni!

BAK (december 22-január 20)

Újfajta tervek körvonalazódnak előtted, amelyekről pontosan tudod, hogy egyedül képtelen leszel megvalósítani őket, épp ezért alapvetően is csapatban gondolkodsz, egyetlen pillanatra sem jut eszedbe, hogy egy szál magadban indulsz neki a dolgoknak. Keress tehát egy olyan személyt a közvetlen környezetedben, aki a bizalmasod és tanácsadód lehet aki bizonyosan nem fog semmi olyasmit tenni, amivel csalódást okozna neked. Üljetek le és egy finom ebédnél vázold fel neki, mit szeretnél pontosan és együtt találjátok ki, melyik az az út, amelyen végighaladva, a legkevesebb akadállyal megküzdve tudjátok a nagy tervet sikerre vinni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét első napján olyan versenyhelyzet adódik, ahol bizony észnél kell lenned ahhoz, hogy le ne csússz a győzelemről. Pontosan tisztában vagy vele, hogy mit kell csinálnod és egyelőre biztosan vezetsz, de ki tudja, mit hoz a holnap, egyetlen percig se lankadjon tehát a figyelmed! Ügyelj arra, hogy mindig csak tisztességes eszközökkel küzdj, pontosan azért, hogy ne legyen később sem lelkiismeret-furdalásod amiatt, mert esetleg csaltál! Soha ne feledd: a fair play mindenekelőtt! Hidd el, a megfelelő koncentrációval így is a tiéd lehet az elismerés!

HALAK (február 20-március 20)

A hét első napján olyan tévútra lépsz, amely meghatározhatja az egész hetet számodra. Kissé félelemmel tölt el az, hogy nem a tervezett útvonalon haladsz, ám érzésed szerint annyi lehetőség van. Először bizonyára nem leszel majd a komfortzónádon belül, nem is igazán tudsz majd a váratlan helyzetekben megfelelően reagálni, ám most valahogyan mégis van kedved kipróbálni új dolgokat. Jól is teszed, ha nem rettensz vissza, mert a végén lesz az okod az ünneplésre, hiszen a tiéd lesz a siker, s magadnak is bizonyítasz ezzel, hogy érdemes időnként elhagyni azt a biztonsági sávot, amelyben általában mozogsz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!