Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Végre! Megérkezett az első kép A Bridgerton család 3. évadából

A Bridgerton család
Facebook
Twitter
Pinterest
Nemcsak a közönség, hanem a sorozatot sugáró streaming szolgáltató is nagyon izgatott A Bridgerton család folytatásának közelgő premierje miatt.

A Netflix egyik legnagyobb dobása volt – amely egyébként Julia Quinn bestseller regénysorozatán alapul - a kosztümös-romantikus sorozat útnak eresztése 2020-ban. A széria iránti rajongás pedig azóta sem lankadt. Sőt, mi több A Bridgerton család 3. évadát már tűkön ülve várják a rajongók, ami azt bizonyítja, hogy nemcsak a történet, hanem a lenyűgöző látványvilág is a legjobbra sikerült.

Vasárnap, azaz az év első napján a streaming szolgáltató közzétette az első hivatalos fotót Arsema Thomas-ról, mint a fiatalkori Agatha Danbury-ről a közelgő Queen Charlotte: A Bridgerton Story előzménysorozat jelmezében. India Amarteifio pedig a fiatal Charlotte királynő bőrében mutatja meg magát.

A 3. évad sztorija Charlotte fiatalkorát, valamint a György királlyal kötött házasságát mutatja be, illetve annak társadalmi hatásait is. A fiatal György királyt Corey Mylchreest fogja alakítani, akinek ez az első komolyabb szerepe, míg a már említett Lady Danburyt alakító Arsema Thomas-nak ez lesz az első színészi bemutatkozása.

A sorozat 3. évadában olyan színészek tűnnek majd fel, mint Michelle Fairley, Sam Clemmett, Richard Cunningham, Tunji Kasim, Rob Maloney, Cyril Nri és Hugh Sachs.

A Queen Charlotte: A Bridgerton Story premierje 2023 elején várható a Netflixen, úgyhogy addig is kénytelenek vagyunk beérni a képpel.

Ezt olvastad már?

Galéria / 12 kép

Ez a netflixes karakter lennél a csillagjegyed alapján

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép

A Vámpírnaplók színésze ismét szerelmes: fiatal barátnője 8 éves volt, amikor a sorozat elkezdődött

Paul Wesley ismét szerelmes, méghozzá egy nála jóval fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot.