Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Egy pasi őszinte vallomása: „A barátnőm kiakadt, amiért azt mondtam, hogy nem ő a világ leggyönyörűbb nője!”

Egy pasi őszinte vallomása: „A barátnőm kiakadt, amiért azt mondtam, hogy nem ő a világ leggyönyörűbb nője!”
Facebook
Twitter
Pinterest
Te kinek az oldalára állsz?

Egy kapcsolat természetesen nagyon bonyolult és esetenként problémákkal teli, amit a párnak közösen kell megoldania. Bármikor jöhet ugyanis valami egészen váratlan, ami kihívás elé állítja a szerelmeseket, kapcsolatuk próbája pedig pont az lesz, hogy hogyan is birkóznak meg az akadályokkal.

Oké, ebben az esetben talán nem olyan kihívással állunk szemben, ami mindennapos, de az biztos, hogy a pár kapcsolata veszélybe került, ezt pedig csupán egy rossz válasz okozta.

Történt ugyanis, hogy nemrég a Redditen feltűnt egy vicces és egyben szomorú sztori, amit egy kétségbeesett pasi osztott meg a nyilvánossággal, abban reménykedve, hogy ők majd tanácsot adnak neki, de nézzük, mit is mesélt pontosan a srác, akit a továbbiakban nevezzünk Tomnak:

„A barátnőmmel és a barátainkkal az egyik este beültünk egy jó kis helyre, hogy kikapcsolódjunk kicsit. A hangulat nagyon jó volt, a barátaink pedig arról kezdtek el vitázni, hogy melyik sztár a leggyönyörűbb nő a világon.”

– kezdte a sztorit Tom, a lényeg viszont csak ezután következett:

Kép
forrás: Getty Images

„A barátnőm ekkor beleszólt a könnyed hangulatú vitába, ő ugyanis egyik véleménnyel se értett egyet azzal kapcsolatban, hogy melyik sztár a leggyönyörűbb. Ekkor rám nézett, és megkérdezte, hogy én mit gondolok, szerintem ő a leggyönyörűbb nő a világon? Én persze lefagytam, a helyzeten pedig csak tovább rontott, hogy az összes barátunk engem nézett...”

Szerinted Tomnak mit kellett volna válaszolnia? Nyugi, a sztorit folytatjuk, csak praktikusabb, ha már most állást foglalsz a későbbiekre nézve. De lássuk, mit reagált Tom:

„Őszinte akartam lenni, így azt válaszoltam, hogy nem, annak ellenére, hogy gyönyörűnek tartom a barátnőmet. A többiek úgy néztek rám, mintha gyilkosságot követtem volna el, pár haverom erősen csóválta a fejét, ezzel is jelezve, hogy megszívtam. Ha pedig ezek a kínos pillantások nem lettek volna elegek, ránéztem a barátnőmre, aki annyira vörös volt az idegességtől, hogy nem tudtam, hogy aggódjak-e vagy fussak. A barátnőm ekkor felállt és otthagyott, majd írt egy sms-t, hogy megaláztam az összes barátunk előtt, és az estét az egyik barátnőjénél tölti. Szerintetek mit kellett volna tennem?”

Tom vallomása természetesen nem maradt hozzászólás nélkül, az emberek tömegével kezdtek tanácsokat osztogatni neki, amelyeknek a legnagyobb része arról szólt, hogy csak simán igent kellett volna mondania:

„Haver, ezt nagyon elszúrtad... Ez egy teszt, te pedig csúnyán elbuktál rajta...”

„Ne gondolkozz, csak mondd, hogy IGEN! Ő a barátnőd, neked alap, hogy ő a leggyönyörűbb, nem? Akkor meg nem is hazugság!”

„Túlgondoltad a dolgot, egy nő soha nem akarja az igazságot hallani, főleg nem a pasijától. És főleg nem az összes barátja előtt. Hatalmas bukta, örülj, ha visszafogad!”

„Pozitív, hogy őszinte voltál, ez értékelendő, de nem igazán értem a dolgot. Számodra a barátnőd a legszebb a világon, nem? Vagy láttad a bolygó összes nőjét, és emiatt biztosan tudod, hogy nem ő a legszebb? Ez szerintem is nagyon bántó volt ebben a formában, főleg sok ember előtt...”

Te mit gondolsz, kinek adsz igazat?
Egyértelműen Tomnak van igaza, ő csak őszinte volt!
A barátnőjének van igaza maximálisan. A helyében kidobnám a srácot!
Megosztom az eredményt

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 12 kép

Ilyenek az egyes csillagjegyek, amikor szerelmesek

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Sem a hideg, sem a meleg zuhany nem tesz jót a testednek: a helyes fürdés titka

Hallottál már a kontrasztos zuhanyzáról? Most mindent megtudhatsz róla!

Kép

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Nem mindennapi sztori: az édesanya, aki különböző napon, hónapban és évben szülte az ikreit

Hihetetlen történet került elő a 2022/2023-as szilveszterről. Igazi csoda!