Kiderült: már hetekkel ezelőtt elhagyta az országot, és Kanadában kezdett új életet Hujber Feri

Noémi

Állítólag már hetek óta külföldön él Hujber Ferenc.

Hujber Ferenc komoly lépésre szánta el magát: családját hátrahagyba már hetek óta Vancouverben él – írja a Blikk. A lap szerint a színész már idén tavasszal tervezte, hogy amint befejezi a Valami Amerika harmadik részét, elhagyja az országot, és most be is váltotta az ígéretét.

Sokan nem is hitték, hogy Feri tényleg elutazik, de most már úgy fest, még kinti telefonszáma is lett a színésznek. A dolognak azonban van egy szépséghibája: Hujber Ferencnek jelenleg bírósági ügye van: kábítószer-birtoklásért kapott pénzbüntetést, amelyet nem fizetett be, így azt bármikor fogházbüntetéssé változtathatják át.

Olvasd el ezt is!
Megdöbbentő ok miatt hagyja el családját a magyar színész

A színész egy ismerőse szerint Feri a családja nélkül utazott el, és szerencsét próbálni ment a tengerentúlra. A pénze is megvolt az utazáshoz: nyáron forgatta a Valami Amerika 3. részét, s az azért kapott pénzből indult útnak. Az itthoni színházi szerepeit pedig mind visszaadta, ezért is biztos, hogy komolyan gondolja a dolgot.

Korábban felmerült az is, hogy a színész a családjával utazik el, most viszont, amióta megromlott a házassága, már csak az képzelhető el, hogy a gyerekei ott járjanak iskolába.

Olvasd el ezt is!
Így készül a Valami Amerika 3! Kukkants be a kulisszák mögé

Nem ez az első eset, hogy Hujber Feri kint próbál szerencsét: évekkel ezelőtt Londonban pincérkedett.

Reméljük, Vancouverben megtalálja majd a számításait!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
10 kedvenc színészed, aki maga kérte, hogy írják ki a sorozatból