A Rém rendes család színésznője egyszer már legyőzte a rákot, de most újabb műtéten kellett átesnie

Getty Images
Kerekes Vivien

Az elmúlt években sokat küzdött ezzel a komoly betegséggel!

Szinte hihetetlen, hogy a Rém rendes család legutolsó része óta kereken 20 év telt el, hiszen a sorozat Kelly Bundy-ja a mai napig elképesztően jól néz ki! Christina Applegate most 45 éves, van egy csodálatos férje és egy kislánya is, azonban az élet nem volt hozzá igazán kegyes. 2008-ban mellrákot diagnosztizáltak nála, és emiatt mindkét mellét el kellett távolítani; ő viszont kitartóan küzdött a betegség ellen, és sikerült meggyógyulnia.

Olvasd el ezt is!
Ezzel készül Shannen Doherty a következő műtétjére – és reménykedik abban, hogy ez lesz az utolsó

A színésznőnél diagnosztizálták a BRCA1 gént, ami az örökletes emlőrák kialakulásában játszik szerepet. Christina esetében nagy volt az esély arra, hogy bár a betegség egyelőre nincs jelen a szervezetében, később ez visszatérjen. Ennek megelőzéseképp pedig két héttel ezelőtt eltávolították a petefészkét és a petevezetékét.

Az unokatestvérem 2008-ban petefészekrákban hunyt el. Én ezt meg szeretném előzni. Ezzel tudtam irányításom alatt tartani mindent

-

– nyilatkozta a színésznő, majd hozzátette mosolyogva, hogy reméli, ezek után nem üti el majd egy busz. Életvitelét 2008 óta teljesen megváltoztatta, nagy figyelmet fordít az étkezésre, és igyekszik minden mérgező kémiai anyagtól megkímélni a testét. Családja rengeteg organikus zöldséget fogyaszt, s ezeket ráadásul saját maguk termesztenek, és kislánya is vegetáriánus életmódot folytat.

Az október a mellrák elleni küzdelem hónapja, és te is segíthetsz!

Nézd meg a galériánkat - 3 kép
3 dolog, aminek megvásárlásával te is segítheted a mellrák elleni küzdelmet