Beyoncé anyukája csak egy cuki gyerekkori fotót posztolt a díváról, de a rajongók valami nagyon furcsát vettek észre rajta

Kálmán Zsófi

Tina Knowles friss posztja felrobbantotta az internetet!

A 36 éves popdíva anyukája csak a sztároknál most olyan népszerű "posztoljunk cuki gyerekkori fotókat" hullám jegyében akarta megörvendeztetni rajongóit az Instagramon. Láthattunk mostanában ilyet Reese Witherspoontól és Katie Holmestól is, ám Beyoncé régi fotóját meglátva mindenki ledöbbent. Ugyanis első ránézésre nehéz eldönteni, hogy ki látható a képen, sőt, ha a képhez fűzött kommentet nem olvasod el, akkor tutira nem mondod meg, hogy az énekesnő van a képen.

Hanem inkább a sztár 5 éves lánya, Blue Ivy!

Pedig nem, ez nem egy friss fotó kedvenc sztárcsemetékről, ez maga Beyoncé. Vagy talán titkon a kis Blue Ivy ismeri az időutazás titkát? Persze előfordult már olyan, hogy egy híres csemete szinte tökéletes mása anyukájának, de ilyen hasonlóságot még nem láttunk, sőt, igazából Beyoncét és Blue Ivy-t eddig még sosem soroltuk az ilyen listákba, hiszen most nem úgy tűnik, hogy ikrek lennének.

De ebből a fotóból kiindulva, ha minden így halad tovább, akkor Blue Ivy tiszta anyukája lesz!


Beyoncé és Jay-Z a közelmúltban egyébként csodás ingatlant vásárolt az immár 5 tagúra bővült családnak, nézd meg, milyen fantasztikus villában tengetik jelenleg az életüket!

Nézd meg a galériánkat - 4 kép
Elképesztő villában él Beyonce és Jay Z: nézz be vadi új otthonukba!