Már hivatalos: elkészült a legújabb Szürke ötven árnyalata, ráadásul egy kis csavarral

Kerekes Vivien

Folytatódik Christian és Anastasia sztorija, de nem is akárhogyan!

Már öt év telt el azóta, hogy A szürke ötven árnyalata-trilógia legutolsó könyve is megjelent, azóta pedig óriási népszerűségre tett szert az írónő. Ráadásul már javában készül A szabadság ötven árnyalata moziváltozata, sőt, olyannyira közel a premier, hogy már az előzetest is megmutatták néhány hete. Mivel már régóta nem készült új könyv, mindenki biztosra vette, hogy véget ér Christian Grey és Anastasia Steele története, de E. L. James most nagyon jó hírrel örvendeztette meg a rajongókat!

Az írónő tegnap a Facebook-oldalán tette közzé a hírt, miszerint elkészült a Darker, a könyvsorozat legújabb része; ezúttal viszont egy kisebb csavart is belevitt a sztoriba. A könyvet ugyanis ezúttal Christian Grey szemszögéből írta meg, így azt tudhatjuk meg, mi játszódik le a milliárdos fejében. Noha korábban már készült egy hasonló változat, Grey címmel, amiben ugyanezt a sémát követte, most újabb kötettel lepte meg a rajongókat. Ez azért is érdekes, mert eddig Anastasia sztoriját láthattuk: ő a főszereplő, akinek a helyébe képzelhetjük magunkat, és akinek az érzéseit biztosan tudjuk, míg Christian sokáig rejtély számunkra.

Christian belső gondolatai elég ijesztőek. Amikor a Darkert írtam, új lehetőségem nyílt arra, hogy megismerjem a motivációit és a személyiségét, így remélem, az olvasók is érdekesnek találják majd, amit ekkor találtam.

-
Olvasd el ezt is!
10 film, ami jóval szexibb, mint A szürke ötven árnyalata

A könyv november végétől vásárolható meg az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, utána pedig szép lassan más országokban is elérhetővé válik. Ami pedig a filmet illeti, 2018-ban ismét Valentin-napon kerül a mozikba, és bár eddig úgy volt, hogy ez lesz a legutolsó film, most felmerül a kérdés: vajon a szereplők hajlandóak lennének még néhány rész erejéig visszatérni?

Nézd meg a galériánkat - 38 kép
Erotikus rajzok A szürke ötven árnyalatáról