Itt az új Color Butter színező hajpakolás!

Promóció

Mindössze 5 percbe kerül, hogy tartós elköteleződés nélkül, új színt varázsolj a hajadnak vagy felfrissítsd megfakult hajszíned!

Vagány, divatos színek büntetlenül, úgy, hogy közben a hajad extra JOICO ápolásban is részesül? Bemutatjuk legfrissebb újdonságunkat, a Color Butter Színező hajpakolást, mely egy különleges, intenzíven tápláló, ugyanakkor varázslatos, élénk színeket is biztosító álomkeverék 6 féle színben (piros, kék, zöld, pink, lila, titanium).

Kiváló azoknak a szőkéknek, akik szeretnének egy kis izgalmat vinni frizurájukba és azoknak is, akik felpezsdítenék korábbi hajszínüket. A határ a csillagos ég! A szivárvány színű pigmentek számos lehetőséget kínálnak, hogy megvalósítsd a legbelevalóbb színelképzeléseket akár 10 hajmosásig!

A JOICO legkorszerűbb technológiáit – mint a hajszálak erősítéséért felelős Arginin, valamint a hajújraépítő funkcióval bíró Bio-Advanced Peptide ComplexTM – ötvöző Színező pakolás használata egyszerre élmény, divat és rendkívül intenzív hajápolás.

Miért fogod imádni?

A száraz, élettelen, unalmas tincsek újra megtelnek tündöklő fénnyel, energiával, tapintásuk pedig selymes és puha lesz. A Színező pakolás ugyanis megerősíti a gyenge, előszőkített hajszálakat, visszaállítja a haj megfelelő nedvességtartalmát, mely így könnyebben formázható és szálkásodás mentes lesz!

A Színező hajpakolásban az a legjobb, hogy gazdag, mégis könnyed ápoló, mely úgy biztosít változatos, átmenetileg tartós színeket, hogy közben kondícionál is, csökkentve a töredezettséget.

Hogyan használd?

Mindenképpen használj kesztyűt, akár száraz, akár nedves hajra viszed fel! Alkalmazz leválasztásokat, és egyenletesen vidd fel a terméket a tincsekre! Várd ki az 5 perces hatóidőt! Öblítsd le alaposan!

Ha lágyabb, pasztelles árnyalatot szeretnél adni a hajadnak, elegendő egyszer felvinned a terméket, de ha élénkebb, vibráló színeket szeretnél, ismételd meg a felvitelt!

Keresd a csodás, 6 féle színben elérhető Color Butter színező hajpakolásokat a webshopban!