Ennek a brit hercegnőnek utánozzák legtöbben a stílusát – és a válaszon tuti meglepődsz

Getty Images
Kerekes Vivien

Na, biztosan nem gondoltad volna, hogy ő a legnagyobb stílusikon!

Imádjuk Katalin hercegné stílusát, és minden egyes nyilvános megjelenését kíváncsian várjuk, csak hogy megtudjuk, ezúttal milyen csodálatos szettet visel. És ezzel nem vagyunk egyedül, ugyanis egy-egy ilyen alkalom után rendkívül megugrik az érdeklődés a hercegné által viselt ruhák iránt; ha nem is pontosan ugyanolyat, de hasonló darabokat nagyon sokan keresnek. Ennek kapcsán derült ki, hogy bár tényleg nagyon népszerű Katalin stílusa, egy másik brit hercegnő még őt is lekörözte ebben. Ő pedig nem más, mint

a királyi család legkisebb tagja, Sarolta!

Olvasd el ezt is!
Napi cuki, avagy György herceg már megint nem bírt magával a fotósok előtt - FRISS KÉPEK

A kétéves kislány még azt sem tudja, mi az a divat, de az emberek mégis megőrülnek minden ruhájáért, amit visel a nyilvánosság előtt. Amikor a második születésnapján közzétettek róla fotókat, az interneten hatalmas mértékben megnövekedett az érdeklődés a sárga kötött pulóverek iránt: eBay-en például rengetegen akartak ilyen pulcsit szerezni.

forrás: Getty Images

Ugyanez volt a helyzet akkor is, amikor júliusban Sarolta ezt a cuki ruhát viselte Németországban.

forrás: Getty Images

Az eBay egyik munkatársa pedig megerősítette a DailyMail-nek, hogy az uralkodói családból a kis Sarolta motiválja a legtöbb embert arra, hogy az általa viselt ruhákat (vagy a másukat) megvegyék.

Persze ettől függetlenül Katalin hercegné szettjeiért is megőrülnek az emberek: a statisztikák alapján például az amerikai nők szerint ez a kobaltkék ruha volt a legszebb, és sokan akartak hasonlóra szert tenni. Meg tudjuk érteni, mert tényleg gyönyörű volt benne Kate Middleton!

forrás: Getty Images

Persze Katalin sem rendelkezett mindig ilyen kifinomult stílusérzékkel. Ha kíváncsi vagy, honnan indult, a galériában megnézheted!

Nézd meg a galériánkat - 27 kép
Kate Middleton 10 évnyi elképesztő stílusevolúciója!