Nyíltan és bátran beszélt mentális problémáiról Demi Lovato

Izabella

Nagyon megnyílt egy interjúban.

Demi Lovato a Rolling Stone magazinnak beszélt azokról a mentális problémáiról, amelyek bár ismertek, eddig még nem merte a nyilvánosság elé tárni részleteiben a dolgot.

A 25 éves énekesnő bátran a nagyvilág elé állt, és elmondta, mit érez a bipolaritásával kapcsolatban, és hogyan érzi magát az elvonó óta, amelyre drog- és alkoholproblémái miatt kellett bevonulnia.

Olvasd el ezt is!
Hűha! Nagyon úgy fest, egy nő Demi Lovato új szerelme

Nem utálom, hogy bipoláris vagyok. Sőt, büszke vagyok rá, és beszélek is róla. A bipolaritás egy hangulati rendellenesség. Hangulatingadozásokkal küzdök, mániás szakaszok vannak az életemben, és vannak depressziós szakaszaim is, viszont a hangomat használom ahhoz, hogy másoknak segítsek, és büszke vagyok arra, hogy ezt meg tudom tenni

- mondta Demi.

A függőségével kapcsolatban ezt mondta:

Nem olyan nehéz már elkerülnöm a drogokat és az alkoholt, mert nem hozom magam olyan szituációkba, amikor azokhoz nyúlnék. Nem járok bulizni, eddig is csak azért jártam, hogy jobban kedveljenek az emberek, azt hittem, ez jó megoldás. Én csak a zenével szeretnék foglalkozni, és a saját dolgaimat csinálni. Amikor épp türelmetlen leszek és ideges, megkérdezem magamtól, most mégis miért nem vagyok türelmes, de ettől hamarosan az is leszek, úgyhogy működik.

-

Nem Demi az egyetlen híres nő, aki a nyilvánosság elé állt a mentális zavaraival. Az alábbi sztárok is beszéltek depressziójukról:

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Híres nők a depressziójukról vallanak