Nemrég még 52 kilót nyomott az egykori tinisztár, Aaron Carter – az előtte-utána fotója tényleg sokkoló!

Noémi

Az egykori tinisztár 13 kilót szedett fel mostanában.

Olvasd el ezt is!
Hűha! Coming outolt a világhírű énekes

Míg a legtöbb ember – és persze a hírességek is – azzal szeretnek büszkélkedni, ha fogynak, Aaron Carter pont a hízására büszke. A Backstreet Boys Nick Carterének 29 éves öccse, aki egykor imádott tinisztár volt, kemény időszakon van túl, és most már kezd helyrejönni: a napokban megmutatta, hogy a szálkás, vékony teste már a múlté, mert 13 kilót szedett fel az elmúlt időszakban.

Aaron nemrég mesélt arról először, hogy az utóbbi években elég sok mentális és jogi problémája volt, és egy étkezési rendellenesség is felütötte nála a fejét.

52-ről 65 kilóra híztam pár hét alatt. A jobb oldali képen 52 kiló vagyok, a bal oldalin 65. Egyre jobban koncentrálok magamra és az egészségemre. Bocsi, hogy nem vártam 2018-ig, hogy akkor mutassam meg a változást

- írta posztjához a 183 centi magas híresség.
Olvasd el ezt is!
Mi lett vele? Otthagyta a sztárvilágot, és új életet kezdett a 90-es évek imádott gyereksztárja!

Aaront korábban sokan bántották amiatt, hogy túlságosan vékony. Ő a saját bevallása szerint nehezen viselte a dolgot, magánéleti problémái miatt sokat idegeskedett, a stressz pedig rányomta a bélyegét az étkezésére is, mert volt idő, amikor tényleg alig evett valamit.

Az elmúlt hónapokban ráadásul sok jogi problémája volt: letartóztatták, mert állítólag kábítószerezett, mielőtt a volán mögé ült. A nyáron bejelentette, hogy biszexuális, másnap szakított vele a barátnője, szeptemberben pedig totálkárosra törte a kocsiját.

De állítja, most jól van, ez pedig már a külsején is látszik.

Reméljük, hogy Aaron Carter mihamarabb talpra áll!

Nézd meg a galériánkat - 20 kép
Gyereksztár kisfiúk akkor és most