A sminkelés egyik alaplépése, amit a legtöbben kihagynak – Pedig csodákra képes!

Léderer Fruzsina

Ezen több múlhat, mint gondolnád.

Szeretnéd, hogy a sminked egész nap tartson, természetesnek hasson, és olyan hibátlan legyen, mint a modelleké a magazinokban? Nem kell sokat bajlódnod, hogy ez megtörténhessen, csupán egyetlen csodafegyvert kell bevetned, ez pedig nem más, mint a primer.

Minden sminkes kötelezővé tenné a nőknek a primer használatát, mielőtt alapozót tesznek fel, ugyanis ezen az alaplépésen múlhat a tökéletes alapozás sikere vagy sikertelensége.

A primer egyenletessé teszi a bőr felszínét, kisimítja az apró hibákat, és megakadályozza, hogy az alapozó felgyűrődjön az arcon, darabos legyen, esetleg kihangsúlyozza a bőr egyenetlenségeit.

A primerek selymes krém vagy zselé formájában elérhetőek, és amikor felkened őket az arcodra, nem is fogod érezni, hogy egy plusz réteg került volna rád, olyan könnyed a textúrájuk.

Mesésen összehúzzák a kitágult pórusokat, így egyrészt nem látszanak, másrészt nem tömíti el azokat az alapozó vagy a púder. Sokat segítesz ezzel magadnak!

Amellett, hogy a primerek segítenek, hogy az alapozó egyenletesen illeszkedjen a bőrödhöz, felkészíti a bőrt, hogy befogadja a következő rétegeket, amelyek az alapozó, a korrektor és a púder lehetnek. Hála a tapadás biztosításának, a sminked fixen egész nap mozdulatlanul az arcodon marad, nem pereg le, nem kenődik el, sőt, még ki sem szárad alatta a bőröd.

A megtisztított bőrödre vigyél fel egy kis adagot a primerből, majd tiszta kézzel vagy puha ecsettel dolgozd el. Várd meg, amíg teljesen beszívódik, utána felviheted rá az alapozót. Általában egy percet érdemes várni a primer és az alapozó között, hogy a formula hatni kezdhessen.

A Smashbox primerei kifejezetten "okosak", hiszen még hidratáló formulával is el vannak látva, amely egész nap kielégíti bőröd szomjúságát.

127 százalékkal növelik a Smashbox primerek a bőröd hidratáltságát, emellett egészséges fényt is adnak a bőrnek, hogy pont úgy nézz ki, mint egy fotómodell.

Vesd be ezt az alapkelléket, hogy a bőröd igazán ragyoghasson!