Miley Cyrus elárulta, hogy valaki mindig Liamen tartja a szemét, ha csinos nőkkel forgat

Getty Images
Kerekes Vivien

Szakításuk után új esélyt adtak a kapcsolatuknak, de úgy tűnik, Miley még nem bízik 100 százalékosan Liamben.

Minden úgy ment a kapcsolatukban, ahogyan az a mesékben meg van írva: találkoztak egy forgatáson, rögtön szerelmesek lettek, és eljegyezték egymást. Azonban az esküvőig már nem jutott el Miley Cyrus és Liam Hemsworth, ugyanis 2013-ban szakítottak, és sokáig külön utakon folytatták tovább az életüket. 2016 januárjában aztán felröppentek a hírek, miszerint együtt szilvesztereztek, rövidesen pedig ők is beismerték, hogy ismét együtt vannak.

Olvasd el ezt is!
Sztárpárok, akik szakítás után ismét egymásra találtak

Azóta nagyon boldogok együtt, de úgy tűnik, Miley egy kicsit még bizalmatlan a színésszel szemben. Egy interjúban ugyanis bevallotta, hogy akárhányszor Liam gyönyörű színésznőkkel dolgozik együtt, a gyomra mindig összeszorul.

Mindig megjelennek a pillangók a gyomromban. Ismerem magam és a kapcsolatunkat is, úgyhogy azt hiszem mindenki azt gondolja... hogy ez marhára nem normális, de az én életem egyébként sem az.

-

Amikor a műsorvezető megkérdezte Miley-t, hogy el szokott-e látogatni a forgatásokra Liamhez lecsekkolni, mi a helyzet, a lány nevetve annyit mondott, hogy

Megvannak a saját kis kémeim. Nem mindig kell ott lennem.

-

Miley azt is elárulta, hogy amikor 2013-ban szakítottak, Liamnek távolságra volt szüksége, és Malibuba utazott, hogy ott vegyen egy házat. Azt viszont nem is sejtette akkoriban, hogy ez épp az a lakás volt, ahol Miley a legelső albumát felvette! Így amikor a vásárlás után elkezdett berendezkedni a színész, a garázsban megtalálta Miley cuccait, és rögtön az jutott eszébe, hogy sehogy sem tudja elkerülni az énekesnőt az életében.

Olvasd el ezt is!
Még Selena Gomez is sárgulni fog az irigységtől! Miley Cyrus nem kér a zsúfolt celebvárosból, inkább vidéken vett magának egy luxusházat, és nem is akármilyet!

A sors mókás ironiája, hogy ma már épp ebben a házban élnek együtt!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Miley Cyrus és Liam Hemsworth szerelme lángol