Nem múlhat el hét szakítás nélkül? 5 év után újra szingli a gyönyörű szupermodell, Tyra Banks

Getty Images
Noémi

Hivatalosan is vége a nagy szerelemnek...

Olvasd el ezt is!
Megvan, a házasság melyik évében legboldogabbak a párok – és az is, mikor van a legtöbb válás

Tyra Banks és Erik Asla szakítottak, ezt már ők maguk is megerősítették. 5 év után döntöttek úgy, hogy külön folytatják, de abban megegyeztek, hogy 21 hónapos kisfiukat, Yorkot együtt fogják nevelni.

A 43 éves szupermodell és fotós szerelme állítólag dráma és balhé nélkül jutott erre a döntésre: higgadtan meg tudták beszélni a dolgokat, és a kisfiú kiegyensúlyozott jövője miatt is döntöttek a különlét mellett.

forrás: GettyImages

A férfi lesz az, aki hamarosan kiköltözik a közös házból, ám egyelőre még egy fedél alatt laknak és együtt is dolgoznak az America's Next Top Model című műsor következő szériáján.

A pár kapcsolatában a gondok a kisfiú születése után kezdődtek: a párosnak csak béranya segítségével lehetett gyermeke, mert a modell az utóbbi években egyszerűen nem tudott teherbe esni, hiába kapott hormonkezeléseket. A kisfiú érkezése után azonban állítólag megromlott a kapcsolata a férjével, ezért döntöttek inkább a szakítás mellett. A modell korábban így nyilatkozott a babavállalásról:

Olvasd el ezt is!
Itt a vége: Ben Affleck elköltözött otthonról

Amikor 40 éves lettem, egyetlen dolog okozott csak szomorúságot: hogy nincs gyermekem. Csak arra gondoltam, hogy az óra ketyeg... Volt pár nem túl kellemes időszak az életemben a lombikkezelések miatt, s ezek tényleg nagyon megviseltek. Ez ugyanis egyre nehezebb, ahogyan öregszel, a dolgok pedig nem történnek meg csak úgy, maguktól!

-
Olvasd el ezt is!
Ritka pillanat! Tyra Banks a mini-hasonmás kisfiáról mutatott meg egy übercuki képet!

Meg kell hagyni, Tyra 43 évesen is nagyon dögös – reméljük, nem sokáig lesz szingli!


Nemrég Milánóban, a divathéten vonultak fel együtt Tyra kolléganői, a 90-es évek leghíresebb modelljei, és fantasztikusan néztek ki!

Nézd meg a galériánkat - 4 kép
Milanóban újra együtt pózoltak a '90-es évek legendás szupermodelljei