Olyan helyzetben kapták le Eva Mendest és Ryan Goslingot, ami náluk nagyon ritka!

Getty Images
Birta Brigi

Eva Mendes és Ryan Gosling az a páros, akit ritkán kapnak le egy közös fotóra, sőt egy kezünkön meg tudjuk számolni, hányszor, ezért is számít unikumnak, ha mégis.

A színészpár még 2011-ben gabalyodott egymásba, legalábbis egy disneylandi kalandozáson látták őket először együtt, és sokáig nem is volt egyértelmű, hogy vajon akkor együtt vannak-e vagy sem. Azóta bebizonyosodott, hogy a szerelmük töretlen, hiszen házasok és van két cuki gyerekük is, Esmeralda és Amanda.

Olvasd el ezt is!
Elolvadtunk! Végre fotó készült Eva Mendes és Ryan Gosling 2 éves kislányáról

Nemrég New Yorkban kapták le őket kéz a kézben (nem sok ilyen volt eddig a hat év alatt), miután távoztak Ryan Saturday Night Live-os szerepléséről, ahova Eva is elkísérte:

forrás: Getty Images

Amikor Ryan Budapesten forgatott, természetesen az egész család elkísérte, így Eva és Ryan már kis hazánkat is megjárta, erről itt olvashatsz bővebben:

Olvasd el ezt is!
Ryan Gosling egy budapesti étteremben ebédelt – Fotó!
Olvasd el ezt is!
Ryan Gosling: Budapest egy csodálatos város!

Sokáig egyébként azt pletykálták róluk, hogy Eva tuti terrorban tartja Ryant, és nem boldogok, de ők megmutatták, hogy ez nem igaz, és miközben sorra bomlanak fel a hollywoodi párkapcsolatok, ők töretlenül kitartanak egymás mellett.


Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Ryan Gosling és Budapest a GQ-ban