Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 30.: a Bikák a célegyenesbe fordulnak, a Halaknak sikerül megoldaniuk egy bonyolult helyzetet

Napi horoszkóp szeptember 30.: a Bikák a célegyenesbe fordulnak, a Halaknak sikerül megoldaniuk egy bonyolult helyzetet
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 30.

KOS (március 21–április 20-)

Egy bizonyos feladat kapcsán csapatban kell együtt dolgoznod másokkal, ami szerencsére nem okoz gondot számodra, hisz magas toleranciaküszöböd és alkalmazkodóképességed teszi lehetővé azt, hogy igazi csapatjátékosként tudj működni. Mindenkinek megvan a dologban a szerepe, épp ezért te a saját feladatodra koncentrálj és arra, hogy azt, amit csinálsz, a lehetős legtökéletesebben tedd, hisz minden puzzledarabnak illeszkednie kell egymáshoz, hogy végül egyetlen egészként is tökéletes legyen az eredmény. Jó kis csapat vagytok, amely téged nagy boldogsággal tölt el, hisz végre van egy közösség, ahol jól érzed magad!

BIKA (április 21.–május 21.)

Végre sikerült a maratoni hosszúságú út után célegyenesbe fordulnod, ami épp jókor jött, hisz annyira kezdtél kimerülni attól, hogy adott időre hatalmas felelősséggel járó feladatot kell teljesítened, hogy már-már kétségbeestél. Most egy utolsó, nagy lendületre van szükséged ahhoz, hogy végül büszkén és boldogan ünnepelhess a célban, ne hagyd tehát, hogy bármi kizökkenthessen, hisz pontosan tudod, nincs már sok hátra. Mivel régóta készültél arra, hogy megmutasd mindenkinek, mire is vagy képes, épp ezért tarts ki néhány méter erejéig! Meg tudod csinálni, gyerünk!

IKREK (május 22.–június 21.)

Akad valaki a környezetedben, aki egyfolytában körülötted legyeskedik, tudni szeretne a legapróbb titkaidról, kéretlen jó tanácsokkal lát el , téged pedig kezd a személyes jelenléte egyre jobban idegesíteni. Még azelőtt állítsd le, hogy elszakadna az a bizonyos cérna, de ügyelj arra, hogy úgy kommunikálj a lehető legfinomabban és diplomatikusabban, hogy ne kelljen később emiatt bocsánatot kérned. Magyarázd el és logikusan igyekezz megértetni, hogy a saját utadat szereted járni, s a te életedben szereted magad meghozni a döntéseket, és vannak bizonyos dolgok, amelyek kizárólag rád és azokra a személyekre tartoznak, akiket te is be kívánsz vonni.

RÁK (június 22.–július 22.)

A sok tennivaló között fogalmad sincs, melyikhez fogj hozzá először, nem állt még össze a fejedben a prioritási sorrend, épp ezért egyik után a másikba kapsz bele, azt gondolván, ha mindenbe belekezdesz, abból baj nem lehet. Így azonban semmit nem tudsz lezárni, s olyan eredményt sem fogsz produkálni, amellyel elégedett lehetsz és nem kell szégyenkezned miatta. Ne rémítsen meg a sok-sok feladat, képes leszel megcsinálni mindent, amennyiben megfelelőképp szervezed a munkafolyamatot. Állítsd fel a fontossági sorrendet és annak mentén haladj végig úgy, hogy semmit ne hagyj félbe! Menni fog, csak bízz magadban!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Nem feltétlenül a várakozásaidnak megfelelően alakul a helyzet, kezdenek a szálak összegabalyodni, emiatt pedig te is elkezdesz kétségbeesetten kapkodni, igyekszel ugyanis elkerülni a detonációt. Amennyiben nem szeded össze a gondolataidat és nem higgadsz le, nem fogod tudni sehogyan sem megoldani a helyzetet. Ne akarj mindenáron, amolyan „minden mindegy” alapon pontot tenni az ügy végére, törekedj arra, hogy olyan valódi eredményt produkálj, amely téged is megnyugtat. Koncentrálj, tedd oda magad fejben és egyetlen dolog lebegjen a szemed előtt: a robbanást mindenáron el kell kerülnöd!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Szeretsz biztonsági játékot játszani, nem szívesen kockáztatsz, mert általában pesszimistán tekintesz a jövőbe, nem hiszel a sikerben, és ez a gondolkodásmód az esetek döntő többségében be is vonzza a kudarcot. Épp ezért most itt az ideje annak, hogy végre kicsit bátrabb legyél, hogy ne csak a kudarc lehetőségét lásd a dologban, s merj akár olyan őrültségekre is vállalkozni, amelyekből végre jól jöhetsz ki. Hidd el, a kockázatos játékok adják meg az életre szóló élményeket is, ha ugyanis mindig csak óvatosan, lassú tempóban lépkedsz, elesni ugyan nem fogsz, de soha nem is alkotsz maradandót alkotni! el, aki mer, az nyer!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Bár hétvége van, mégis annyi tennivalót kapsz a nyakadba, hogy azt sem tudod, hogyan fogsz velük megbirkózni, s határidőre, minőségileg kifogástalan munkát adva ki a kezedből végezni.Azonban nem véletlenül bíztak meg ennyi feladattal, hisz pontosan tudják, hogy milyen teljesítményre vagy képes, épp ezért nem okozhat gondot azt sem, hogy összeszedetten, koncentráltan állj neki mindennek. „Teher alatt nő a pálma” – szokták mondani, és ez a mondás rád ezúttal kiválóan illik. Képes vagy megcsinálni minent, tedd oda magad és mutasd meg, hogy miféle tehetség rejlik benned!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Régóta komolyan foglalkoztat a gondolat, hogy valami olyasmibe vágj bele, ami ugyan most még teljesen ismeretlen számodra, ám ebben rejlik számodra a dolog izgalma is. Épp ezért most elhatározásra jutsz, nem húzod tovább az időt, hisz a körülmények jelenleg a legideálisabbak ahhoz, hogy meg tudd valósítani azt, amire hosszú ideje vágysz. Fel kell azonban készülnöd arra, hogy valószínűleg elég nagy áldozatokkal jár majd az, hogy végül pontot tehess az ügy végére és sikeres lehess, de ha visszatekintesz majd a hosszú útra, rá fogsz jönni, hogy a boldogságod érdekében megérte!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Akad valaki a környezetedben, akiről pontosan látod, hogy a vesztébe rohan azzal, amit most csinál, és mivel borzasztóan aggódsz érte, mindenképp szeretnéd megóvni a csalódástól. Ennek érdekében, bármennyire is kellemetlen a számodra, kegyetlenül őszintének kell lenned, hisz pontosan tudod, hogy nem nézheted végig tétlenül a folyamatot, amelynek a végén szinte garantált a nagy csalódással járó kudarc. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod, az illetőt egyszerűen muszáj valakinek felvilágosítania arról, mi az, amit elvakultságában jelenleg nem lát. Lehet, hogy elsőre mellbevágó lesz a véleményed a számára, de hidd el, később nagyon hálás lesz majd neked, és az sem utolsó szempont, hogy te is nyugodtabban fogsz tudni aludni, hisz megtettél minden tőled telhetőt!

BAK (december 22.–január 20.)

Elhamarkodottan bírálsz valakit, akit tulajdonképpen csak felszínesen ismersz, épp ezért azzal sem vagy tisztában, hogy mit és miért cselekszik. Nem biztos, hogy bölcs dolog megítélni egyetlen mondata vagy cselekedete alapján, s amennyiben izgatja a fantáziádat, igyekezz jobban megismerni ahhoz, hogy objektívebb véleményt formálhass az illetőről. Rengeteg ember, rengetegféle utat jár be az élete során, s nem tudhatod, mások így akarták-e, tervezték-e – vagy csak úgy szakadt a nyakukba minden. Légy hálás a sorsnak azért, hogy neked nem így alakult az életed, hogy azon az úton haladsz, amelyen nem olyan fárasztó a séta és nem kell olyan sok áldozatot bemutatnod a sikerért!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Borzasztóan nehéz feladattal küzdesz, halvány fogalmad sincs arról, miként oldd meg a helyzetet, emiatt az sem világos a számodra, milyen eredményt érhetsz el ezzel. Szerencsére akadnak a környezetedben olyan személyek, akik nálad sokkal több tapasztalattal rendelkezve pontosan tudják, merre visz az út, mit érdemes és hogyan kell csinálni azért, hogy végül elégedett lehess és a megbízóid is elismerően bólintsanak. Nem szégyen segítséget kérni, hidd el, sokkal jobb még az út elején tisztázni az irányt, a célt, a tempót és a taktikát, mintsem a sűrűben egyedül kóvályogni, ahol már nem biztos, hogy meghallják a segélykiáltást. Most ragadd meg tehát a lehetőséget, mert nem tudhatod, később hogyan alakul a helyzet!

HALAK (február 20.–március 20.)

Számodra eddig teljesen bizonytalan szituációban érkezik a szikra, ami végül hozzásegít ahhoz, hogy minden világossá váljon, ezáltal az is kiderüljön, mi értelme annak, ami a háttérben eddig zajlott. Rendkívüli módon megnyugtat a tudat, hogy végre tisztán látod, nem is olyan drámai a helyzet, mint amilyennek a bizonytalanságod okán eleinte hitted. Most érdemes tehát pontot tenned a dolog végére és mindent egyszer, s mindenkorra lezárni, mert ezúttal ideálisak a körülmények mindehhez. Végre fellélegezhetsz, hisz erre vártál hosszú ideje!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kéne a szexről 50 felett

Attól, hogy a testünk és gondolkodásunk változik, ahogy telik az idő, a szex még nagyszerű maradhat.

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!