Reese Witherspoon megható dolgot mondott arról, milyen fiatalon férjhez menni

Getty Images
Kerekes Vivien

Imádja a gyermekeit, de amikor édesanya lett, még nem is ismerte saját magát.

Reese Witherspoon ma már három gyermek édesanyja, boldog házasságban él, és karrierje csak úgy szárnyal! Mégis, a színésznő élete sem volt zökkenőmentes, hiszen nagyon fiatalon keltek egybe első férjével, Ryan Phillippe-pel, akit a Kegyetlen játékok forgatásán ismert meg.

Olvasd el ezt is!
Reese Witherspoon a világ legszebb születésnapi ajándékát adta lányának

A kémia rögtön megvolt, egymásba szerettek és családot alapítottak; mire Reese 27 éves lett, már két kisgyermek édesanyja volt. Legújabb filmje, az Újra otthon hasonló történeten alapszik, hiszen a főszereplő 40 évesen kezd új életet – egy válás után, anyaként. A színésznő most viszont őszintén mesélt első házasságáról és arról, mit tanácsolt 18 éves lányának.

Semmit sem változtatnék meg az életemben. [...] De azt mondtam a lányomnak, hogy 25 évesen kezded igazán kiismerni önmagad.

-

Reese szerint nem lenne szabad elkapkodni a dolgokat, és Avának is azt javasolja, adjon időt saját magának arra, hogy egyáltalán rájöjjön, mire vágyik. Hiszen a színésznő sajnos nem ismerte eléggé saját magát, amikor összeházasodott Ryannel. Ettől függetlenül viszont ő maga nem csinálná másképp az életét, hiszen így lehetett a két csodálatos gyermek édesanyja.

Olvasd el ezt is!
Ezért imádjuk őt! Reese Witherspoon egy nagyon különleges személlyel érkezett az Emmy-gálára

Tényleg csodálatos család, és látszik, mennyire imádja a gyermekeit!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Reese Witherspoon és lánya egymás hasonmásai