Ezt látnod kell! Bella Hadid nem mindennapi farmert viselt - te felvennéd?

pinterest.com
Ujvári Viki

Ebben az évben a farmer-téma nem hagyta nyugodni a tervezőket, és megpróbálták ezt az anyagot a legsokrétűbben kihasználni.

A kreatív megvalósítások mellett 2017-ben a farmer-farmerral divatja is révbe ért végre, de semmiképp sem szabad megfeledkezned a "kapj egy nadrágot a ruha alá" című réteges trükkről sem. Ezek után nem is kérdés, hogy ez az anyag még mindig nagyon népszerű a divat világában.

Olvasd el ezt is!
Őszi divattipp, amit érdemes kipróbálnod: húzz egy farmert a nyári ruhád alá

Most pedig egy újabb - nem kis visszhangot kapott - fejezethez érkeztünk, aminek első betűit Bella Hadid ütötte le. A modell éppen Párizsban érezte azt, hogy szembe kell mennie a megszokott francia divatszabályokkal, ehhez pedig Ksenia Schnaider farmerját válaszotta. A végeredmény pedig működik:

forrás: harpersbazaar.com

Ksenia Schnaider ukrán tervezőpárosának darabjaira már tavaly is felfigyelt a szakma, hiszen nyugati szemmel nézve is kiemelkedő az a szabad és bátor újragondolás, amit ez a két fiatal képes valóra váltani a farmerral.

Ha nem is tőlük szándékozol vásárolni a jövőben, akkor is érdemes egy-két apróságot átvenned tőlük: például saját különálló darabjaidat kombinálhatod egy-egy alkalomra, és kipróbálhatod, milyen, ha a farmerodra még egy rövidnadrágot is rádobsz - de akár a szoknyával is megpróbálkozhatsz.

Olvasd el ezt is!
Oscar de la Renta az esküvői ruhákat most farmerre cserélte

Ha viszont valami másra vágysz, mutatunk néhány szuper trükköt, aminek főszereplője a farmer!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
7 farmertrend, amit ki kell próbálnod a szezonban