Kiderült a pasik kedvence: ezeket a színeket vesd be a körmödön egy randin

Izabella

A hír igaz: a férfiak tényleg megnézik a kezedet a randin.

Ahogyan te is szereted csekkolni a pasi cipőjét, kezét és fogsorát az első találkozón, úgy a férfiak is megnéznek néhány olyan részletet a nőkön, amire mi nem feltétlenül számítanánk. Bár sokan azt hiszik, a dekoltázson akad meg először a figyelmük, a férfiak a mosolyt ellenőrzik először, majd rögtön utána jönnek a kezek, így hát nagyon fontos, hogy szép és ápolt mancsokkal érkezz a randira.

Amellett, hogy a körmeid gyönyörű formájúak, és nem repedezik a bőröd sem körülöttük, érdemes olyan színt választani, amellyel azonnal leveszed a lábáról a kiszemeltedet.

Olvasd el ezt is!
A New York Fashion Week legmenőbb manikűrjei! Ezek láttán tutira körmöshöz akarsz menni

Bár a kék, zöld, lila, narancs és egyéb extrém színek is nagyon vagányak, pláne lebarnult bőrhöz nyáron, és persze a fesztiválos manikűröket és a karácsonyi szarvasmintásakat is imádjuk, randis körmöknek egyszerű és letisztult stílust érdemes választani.

A férfiak mindig szexinek találják a sima piros vagy bordó körmöket. A nőiesség és a szexiség jut azonnal eszükbe, felébreszti a vágyukat ez a két igazán vadító szín.

Ne turbózd fel mintákkal, mert attól nem lesz olyan letisztult és dögös a hatás, mint csak egész egyszerűen felkenve.

Íme, egy kis árnyalatinspiráció:

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Szexi piros és bordó körmök randira

A másik kedvencük az egyszerű rózsaszín köröm, ami egyrészt természetességet sugároz, másrészt a védelmező ösztönt ébreszti fel bennük, amikor meglátják a törékeny, kicsit kislányos oldaladat.

Felejtsd el a csillámokat és köveket, ha rózsaszínt választasz, hiszen a férfiaknál ez a kettő már túl sok.

Nézd meg ezt a galériát, és nyerj egy kis inspirációt rózsaszín körmökből is!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Bájos rózsaszín körmök randira