3 ok, hogy egy hétre felhagyj a szexszel (és persze utána újrakezdd)

Izabella

Nem is gondolnád, pedig néha kifejezetten jót tesz egy kis szexszünet.

Tartasz néha egy-egy olyan napot, amikor kímélő ételeket eszel, van, hogy hetekig megvonod magadtól az édességet, hogy tisztuljon a szervezeted? Nos, milyen jól is esik az ilyen szünetek után egy kocka csoki... Pont így van a tested azzal is, ha tartasz néha egy hét szexmegvonást.

Amikor úgy érzed, hogy kissé rutinszerű a szex a pároddal, vagy épp kevesebbszer érzel igényt arra, hogy szeretkezz, mint korábban, iktass be egy rövid megvonást.

Olvasd el ezt is!
8 nő osztja meg a legrosszabb szextippeket, amiket valaha kipróbált

Eláruljuk, milyen lesz visszatérni a szexhez egy-két hét kihagyás után!

Kétszer annyira fogod akarni

Ha egy ideig egyáltalán nem teszed, azt fogod tapasztalni, hogy rettentően hiányzik. Úgy fogod a pasidra rávetni magad, mint egy igazi vadmacska, amit ő is nagyon fog értékelni. Ha te jobban kívánod, a szerelmed is látni fogja ezt rajtad, amitől ő is még jobban vágyni fog rád, így mindkettőtöknek még jobb lesz a szex a beiktatott kis szünet után.

Nagyobb orgazmusod lesz

Tudod, ez pont olyan, mint amikor rendszeresen sportolsz, és egy idő után nem érzed olyan brutálisnak az izomlázat. Azonban mikor kihagysz egy kis időt a kondizásból, majd újra visszatérsz, elképesztően fáj minden tagod, amit megmozgattál. Ha egy ideig nincs orgazmusod, és nem is próbálkozol elérni azt (azaz megvonod magadtól egy hétig a szexet), utána óriási orgazmusban lesz részed.

Nem lesz rutinszerű a szex

Ha gyakran úgy fekszel le a pároddal, hogy egy kicsit azt érzed, ez a rutinotok kötelező része, itt az idő, hogy tényleg tarts egy kis szexszünetet, ugyanis a kihagyás után biztosan igényetek lesz bevezetni valami új fogást.

Hangolódj rá az erotikára ezekkel a nagyon szexi filmekkel!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
A nők szerint ez az 5 legszexibb filmjelenet, amit neked is látnod kell
Olvasd el ezt is!
Mennyi szex a normális?