Mindenkit megríkatott: Istenes Bencéről kérdezték, élő adásban sírta el magát Csobot Adél

Instagram/adelcsobot
Noémi

Egy beszélgetős műsorban került szóba Adél és Istenes Bence kapcsolata...

Olvasd el ezt is!
BRÉKING! Istenes Bence eljegyezte Csobot Adélt, a lánykérés részleteit pedig mi is megkönnyeztük!

Nem kérdés, Csobot Adél egy nagyon, de nagyon őszinte lány: neki tényleg ami a szívén, az a száján, ha pedig szóba jönnek a kapcsolatok, akkor bizony van mit mondania. A fiatal lány 5 éve Istenes Bence kedvese, tavaly kisbabájuk született, pár napja pedig azt is bejelentették, hogy eljegyezték egymást.

Adél nemrég Várkonyi Andrea vendége volt a Micsoda nők! című beszélgetős műsorban, ahol az volt a téma, hogy bizony vannak olyan párok, amelynek tagjai már nem is kommunikálnak egymással. Pedig ez az a dolog, ami tényleg nagyon lényeges egy kapcsolatban, és ha ez nincs meg, az sosem jelent jót.

Nézd meg ezt is!
Csobot Adél lett a H&M magyar múzsája – Egyedi videóban mutatja a be a kollekció kulcsdarabjait

Adél azonban elárulta, náluk erről szó sincs, hiszen ő és Bence tökéletesen egy hullámhosszon vannak. Amikor az énekesnő a vőlegényével való kapcsolatáról mesélt, el is sírta magát, hiszen mostanában hihetetlenül boldog.

Fura, hogy erről a problémáról beszélgetünk, mert nálam ez annyira alap... De ezek szerint nem mindenkinél. Boldog vagyok! Büszke vagyok a kapcsolatunkra... Annyi mindent éltünk meg, és annyira klassz dolog, hogy egy gyerekkel pecsételtük meg ezt a dolgot!

- mesélte könnyek között Adél.
Olvasd el ezt is!
Istenes Bence vicces bulizós szettjét te is imádni fogod

Amikor pedig Andi megkérdezte a lány, szerelmes-e még Bencébe, az énekesnő ezt válaszolta:

Elképesztően!

-

Meg kell hagyni, a fiatalok tényleg nagyon édesek együtt, és jó látni, hogy 5 év után is hatalmas közöttük a szerelem. Ráadásul kisfiuk, Nátán szupercuki – nézd csak, mennyire!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Istenes Nátán édes fotói