Ha újabban nehezen megy a munka, fogadd meg ezt a 4 hatékonyságnövelő tippet!

Getty Images
Birta Brigi

Mindenkinek van olyan korszaka, amikor nehezebben veszi rá magát a hatékony munkavégzésre, ilyenkor kell bevetni az alábbi tippeket, mielőtt a főnököd is megneszelné a dolgot!

Olvasd el ezt is!
5 jel, amiből észre kell venned, ha valamiben rossz döntést hoztál
  • Időzítsd 90 percenként a munkaidőben a telefonodat, és ha megszólal, azonnal állj fel, nyújtózkodj kicsit, menj pár kört. Ha legalább 5 perc szünetet tartasz és egy kicsit felfrissülsz, sokkal jobban fog majd utána az agyad, és a munka is könnyebben megy!

  • Többféle vitaminnal serkentheted az agyműködésedet, hasznosak a B-vitaminok és a cink is, de az egyik legjobb hatóanyag a citkolin, egy természetes anyag, és megtalálható a szervezetünkben is. Nagyban segíti az agyszövetek fejlődését, részt vesz a memória- és a kognitív funkciók szabályozásában. Megtalálod a csokiban, karfiolban vagy mogyoróban, de táplálékkiegésztő formájában is bejuttathatod!

  • Dobd fel az asztalodat néhány vicces tárggyal, ami jókedvre derít és nem hagyja, hogy rosszul érezd magad!
Nézd meg a galériánkat - 16 kép
16 cuki irodai kiegészítő, amivel öröm a munka
  • Könnyen eltérít a helyes útról, ha rákattintasz egy site-ra, aztán azon kapod magad, hogy 2 órája bóklászol a neten. Vannak azonban eszközök (például a StayFocus), amelyek blokkolnak olyan weboldalakat, amiknek gyakran elcsábulsz!

Fogadd meg a fenti tippeket, és tartsd a koncentrációdat a maximumon!