Az Agymenők Leonardja összejött a sorozat egyik sztárjával, aki miatta jött rá, hogy a nőket szereti

Kerekes Vivien

Miután összejöttek, a színésznő ráébredt, hogy a saját neméhez vonzódik, és szakított Johnny Galeckivel.

Ha szóba kerül, hogy az Agymenők két sztárja a való életben is egy párt alkottak, mindenki rögtön Leonardra és Penny-re gondol. Noha ez tényleg így van, hiszen a sorozat két főszereplője a kamerákon kívül is együtt volt, rajtuk kívül van még egy színésznő, aki elrabolta a srác szívét. Talán neked is ismerősen cseng Leslie Winkle, az elméleti fizikus neve, aki Leonarddal egy laborban dolgozik, és aki nem mellesleg ki nem állhatja Sheldont.

Az őt alakító színésznő, Sara Gilbert és Johnny Galecki már régóta ismerik egymást, hiszen a Roseanne című sorozatban kezdődött el a karrierjük. A sztoriban szerelmespárt alakítottak, s végül össze is házasodtak – és bár a való életben eddig nem jutottak el, de egy ideig együtt jártak! És ez volt az a kapcsolat, ami ráébresztette a színésznőt arra, hogy valójában a nőket szereti.

Azt gondoltam, hogy szuper cuki srác, és odavoltam érte. Elkezdtünk randizgatni, gyakran átjött hozzám és csókolóztunk, én meg ettől egyre csak depressziósabb lettem

- mesélte Sara.

Ezt persze Johnny is észrevette, és kezdte személyes sértésként megélni a dolgot. Végül amikor Sara bevallotta neki, hogy a saját szexualitása a probléma, s a srác nagyon megértően reagált a hírre, és támogatta a döntéseiben. Így amikor először szerette volna elmesélni a színésznő, hogy a nőket szereti, Johnny megengedte neki, hogy azt is megossza az emberekkel, ki miatt ébredt rá erre. Ez ám az igazi barátság!

Olvasd el ezt is!
10 elképesztő titok az Agymenők színfalai mögül, amit egyszerűen nem tudunk elhinni

Meglepő sztori, igaz? Ha kíváncsi vagy, a többiek kivel vannak együtt a való életben, nézd végig a galériát!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Az Agymenők sorozat főszereplőinek partnerei