Ha a barátod a következő dolgokat rendszeresen megteszi, nem érdemel meg téged

pinterest
Joy.hu

Viszonylag sokáig tart, mire alaposan kiismered a párodat. Ha viszont ez megtörténik, könnyen rájöhetsz, hogy valójában nem is volt olyan jó választás összejönni vele.

Olvasd el ezt is!
5 jel, amiből észre kell venned, ha valamiben rossz döntést hoztál

Hogy megelőzd a későbbi – és valószínűleg sokkal fájdalmasabb – vitákat, jó, ha már abban a pillanatban megteszel egy-két fontos lépést, mikor rájössz, valójában a pasid nem is érdemel meg téged.

Bár ez elég tipikus sablonszövegnek hangzik – és tuti, hogy a másik fél szakításra utaló szövegeiben is dobogós helyen szerepel ez –, mégis érdemes átgondolod, hogy egyáltalán van-e jövője a kapcsolatnak, ha a következő jeleket észleled:

Nem értékel, nem vagy mellette jobb ember

A kapcsolat arról is szól, hogy együtt éljétek meg az élet legfontosabb pillanatait és támogassátok egymást. Ha ez nincs így az ő részéről, ideje elgondolkodni, tényleg ő-e az igazi.

Hazudozik

Mi a kapcsolat másik alapja? A bizalom. Ha ez elveszik, nagyon nehéz visszaszerezni. Ha nem őszinte veled – és itt nem feltétlenül a megcsalásra gondolunk –, ideje elbeszélgetned vele arról, miért van ez így.

Olvasd el ezt is!
A horoszkópod szerint ezt rontottad el a legutóbbi kapcsolatodban

Neked kell bocsánatot kérned az ő viselkedése miatt

Ha gyakran előfordul, hogy szégyenedben a föld alá süllyednél a párod egyik kijelentésén, nem lesz túl hosszú a közös jövőtök.

Nem veszi figyelembe az érzéseidet

Ha például rossz a kedved, stresszes vagy, úgy tesz, mintha minden rendben lenne veled. Nem kérdezi meg, mi a baj vagy hogyan segíthet, egyszerűen a saját dolgával törődik. Akkor sem reagál semmit, ha épp jó a kedved vagy szeretnél ágyba bújni vele.

Te mivel egészítenéd ki a listát?


A következő jelekre is érdemes figyelni!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
5 jel, hogy a párkapcsolati problémátok egyszerűen nem helyrehozható