MÉLY SZÍNEKKEL ÉS PUHA ANYAGOKKAL KÉNYEZTET AZ ŐSZI LAKBERENDEZÉSI DIVAT

Promóció

Az ősz beköszöntével itt a kényeztető enteriőrök ideje. Elegáns, mély színek és pihe-puha anyagok között válogathatunk.

Színesednek a falak

A csupa fehér és szürke belső terek elsöprő sikere után visszakúsznak a meleg hatású színek a falakra. A fehér szín helyett (vagy mellett) jöhetnek a megnyugtató földszínek (puha barnák, bézsek és zöldek). Ezekkel otthonos környezetet teremthetsz, ám akkor is jó háttérnek bizonyulnak, amikor az idei ősz merészebb színvilágú kiegészítőivel térsz haza.

Ha rászántad magad egy gyors tisztasági festésre, érdemes olyan falfestéket választanod, amely felhasználásra kész divatszínekkel és különleges receptúrával vár a polcokon. A Poli-Farbe Platinum matt latexfesték ilyen: három új árnyalata (a kék őszirózsa, a dió és a zöld hortenzia) kimondottan az őszi trendhez passzol. Ráadásul nagy igénybevételű helyeken foltok, penész és szennyeződések ellen is kiváló megoldást nyújt. Őszi nagytakarításkor a falakat is elég csak vizes ruhával áttörölnöd, mint a többi bútort, mivel a festék mosható és dörzsölhető felületet ad.

forrás: Poli-Farbe Kft.

Méregzölddel újíthatsz

Az idei év színének a zöldet, pontosabban a fűzöldet választották az elismert színszakértők. Őszre egy dekadensebb zöld is megérkezett a lakberendezés területére, és tél végéig biztosan marad a bútorfrontokon és a lakástextileken is. Hívhatjuk smaragd-, méreg- vagy fenyőzöldnek is, a lényeg, hogy pillanatok alatt eleganciát hoz a terekbe.

forrás: Poli-Farbe Kft.

Mixelhetsz bútorokat

Szuper hír azoknak, akik ki nem állhatják az ülőgarnitúrákat, ezek a szettek ugyanis nem divatosak már. Elég beszerezned egy jó kanapét; a fotelek, puffok és a díszpárnák jöhetnek egészen máshonnan. A bútorokról eltűnik a tavaly még izgalmasnak tűnt rideg márvány és réz, újból a természetes és barátságos színvilágú natúr (fa és cserép) darabokkal rendezheted be a szobákat.

forrás: Poli-Farbe Kft.

A pihe-puha textilek után is megnő az igényünk, ahogy a kinti hőmérséklet egyre csökken. Tudják ezt a tervezők is, így most a drapériáknak is fontos szerep jut. Idén a bársony a legmenőbb, amely az említett sötétzöldben vagy más drámai, mély drágakő-árnyalatban (például ametiszt lilában) tökéletes választás.

A dörzsölhető, súrolható, mosható falfestéket ismerd meg >> itt!

Tippekért, ötletkért és szakmai tanácsokért látogass el a Poli-Farbe blogjára!

Elbizonytalanodtál? Kérdezd szakértőnket!

Lakberendezési tanácsokért fordulj enteriőr-stylist szakértőnkhöz!

Hol tudod hozzád legközelebb beszerezni a szükséges festékeket, szerszámokat? Nézd meg >> itt!