Ezt látnod kell! Itt van az új kedvenc Blake Lively-filmed első trailere

Kálmán Zsófi

Blake visszatér a mozikba!

Végre, két tündéri kislány mellett újabb nagy dobásra készül Blake Lively, valami nagyobbra, mint A zátony, és szerencsére ebben most cápa sem lesz. Célegyenesbe ért ugyanis az All I See is You, Mark Forster új thrillere, ami már bemutatkozott a tavalyi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon. Főszerepben Blake, Jason Clarke, Danny Huston és Yvonne Strahovski lesz látható, most pedig végre a várva várt trailer is megérkezett.

És hogy mi lesz a sztori?

Blake alakítja Ginát, a gyerekkorában megvakult nőt, aki férjével, James-szel éli a boldog hétköznapokat. Ginának egészen remek fantáziája van, így James elmondásai alapján el tudja képzelni, hogy milyen lehet a világ, így teljesnek érzi az életet, ám egy napon nagy esély kínálkozik a számára: visszanyerheti a látását. Ezzel azonban a házasságuk veszélybe kerül, hiszen talán többet is lát, mint szeretne? Gina hirtelen más szemszögből tekint a kapcsolatukra, életükre, saját magukra, de hogy ez hová vezet, majd csak a moziban derül ki.

Mit gondolsz, neked is ez lesz az új kedvenced?

A gyönyörű színésznőnek persze a sok-sok munka mellett bőven marad ideje tündéri lányaira, nézd meg a legfrissebb fotókat a kis családról galériánkban!

Nézd meg a galériánkat - 3 kép
Friss fotó Blake Lively és Ryan Reynolds tündéri kislányáról