Kiderült: ez a tíz dolog készteti az embereket arra, hogy szakítsanak

500 nap nyár
Kerekes Vivien

Szerinted is ezek a legnagyobb problémák?

A szakításhoz vezető út általában rengeteg veszekedéssel, konfliktussal és rutinná vált együttlétekkel van kikövezve. Mire egy pár eljut arra a pontra, hogy végleg külön utakon szeretnék folytatni az életüket, valószínűleg már próbálták megbeszélni a gondokat, de sajnos sosem találtak rájuk megoldást. Legalábbis egy korrekt felnőtt kapcsolatban ez a helyzet, és a ghosting vagy a titkolózás még csak fel sem merülhet.

Szakértőket viszont nagyon foglalkoztatta a kérdés, hogy vajon mik azok a dolgok, amelyek legnagyobb eséllyel vezetnek szakításhoz? Melyek azok a tulajdonságok, esetleg szokások, amiket látva a partnerek inkább a lezárást választják? A válasz megtalálásához több egyetem kutatói is összefogtak, és hat különböző felmérés alapján állították fel a listát azokról a dolgokról, amik a férfiak és a nők szerint hosszútávon elfogadhatatlanok egy kapcsolatban.

Olvasd el ezt is!
Pasik bevallották: ebből jöttek rá, hogy a barátnőjük nem az Igazi

Te egyetértesz velük? Derítsd ki a galériára kattintva!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
A top5 leggyakoribb szakító ok

Általában komoly okai vannak annak, hogy egy pár végül a szakítást választja, és ezt a fenti galériában te is elolvashattad. Ugyanakkor akadnak olyan problémák, amiket meg lehet oldani még ezt követően is, és újabb esélyt adni a dolognak. Persze sokan vélik úgy, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó, de az alábbi sztárpárok bizonyították, hogy a szakítás még nem jelenti a végleges befejezést!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Sztárpárok, akik szakítottak, majd ismét összejöttek