Őrült sztori: ezért balhézott össze egy sráccal Jennifer Lawrence a budapesti éjszakában

Kálmán Zsófi

Egy tanács: ne szórakozz Jenniferrel, főleg ha sör is van nála!

Jennifer Lawrence teljesen felforgatta az év elején Budapestet. A színésznő január 2-án érkezett Magyarországra, majd több hónapig maradt, hogy új filmjén, a Red Sparrow-n dolgozzon. A sajtó igyekezett elcsípni minden lépését, s megfordult például a egy felkapott budapesti étteremben, legjobb barátnője megmutatta, hogy melyik szállodában piheni ki a forgatások fáradalmait, sétálgatott a Hősök terén, láthattuk imádott kutyusát Pippit, és az sem volt titok, hogy a színésznő többször megfordult a budapesti éjszakában, bár olyan videó sajnos nem készült róla, mint Mila Kunisról:

Olvasd el ezt is!
Így bulizott Mila Kunis és Ashton Kutcher a Szigeten – VIDEÓ

Na de Jen nem ám holmi felkapott VIP-helyeken fordult meg, a sztár a város olyan szórakozóhelyeit kereste, ahol tényleg pezseg az élet. És ha már életet akart, talán többet is kapott, mint várta, a napokban ugyanis egy interjúban elmesélte, hogy egy kisebb balhéba keveredett nálunk.

Jen sztárallűröktől mentesen szeret bulizni, talán pont ezért utasította vissza egyik este egy rajongóját, aki szelfit szeretett volna vele készíteni. Ám a rajongó kissé túlbuzgónak bizonyult, ugyanis mikor a színésznő közölte vele, hogy most nem szeretne közös képet, könyörögni kezdett neki, mondván, így nem fogja elhinni a barátnője, hogy Jennifer Lawrence-szel találkozott. Erre Jen csak annyit mondott neki:

Ha nem hiszi el neked, talán nem ő az igazi

- majd megkérte, hogy távozzon.

A rajongó ezen nagyon megsértődhetett, mivel válaszul csak annyit vágott hanyagul vissza:

B**zd meg!

-

Ezen pedig még a sokat látott sztár is kiakadt, aki kissé ittas állapotban elkezdte az összes kezébe akadó sörrel lehűteni a srácot, és csak akkor nyugodott meg, mikor egy barátja viccesen odalépett hozzá és rászólt, hogy ne pazarolja már az italt. Őrölet, nem?

De az egész Jennifer tolmácsolásában még viccesebb, nézd meg a videóban, hogyan mesélte el az esetet a kedvenc színésznőnk!


Bár tudjuk, hogy Jen meg tudja védeni magát, talán a lelkes rajongó feleennyire sem lett volna nagyszájú, ha a színésznő mellett ül szerelme, Darren Aronofsky. Vagy mi legalábbis tuti, hogy nem szórakoznánk vele...

Nézd meg a galériánkat - 4 kép
Nézd meg Jennifer és Darren első közös fotóit!