Ezt az 5 sorozatot semmiképp se hagynánk ki ősszel

Joy.hu

Visszatérnek a biciklis srácok és szuperképesség is lesz dögivel.

Véget ért a Trónok harca 7. évada, mégis mihez kezdjek az életemmel?

-

Ha nem is ennyire szélsőségesen, de valami ehhez hasonló verzióban biztos felmerült néhányatokban a fenti kérdés. Akármennyire is valószínűtlennek tűnik, bizony van élet a Trónok harcán túl is, mutatjuk, milyen sorozatok tölthetik be ősszel a tátongó űrt.

Olvasd el ezt is!
Trónok harca: a rendező mesél arról, hogyan forgatta le Dany és Jony szexjelenetét

1. Stranger Things

Az Emmy-n ugyan elhasalt, mi mégis imádtuk tavaly az első évadot, október 27-én pedig jön a második. A készítők nagyon ügyeltek rá, hogy semmilyen fontos információ ne szivárogjon ki az új évadról, és ez meglepően jól sikerült nekik eddig.

2. Alias Grace

A Hulu sikerén felbuzdulva a Netflix is Margaret Atwood történetével készül nagyot dobni. Az Alias Grace egy gyilkossági ügyet jár körbe, amelynek középpontjában egy szolgálólány áll; brutális, egyben brilliáns új sorozatnak ígérkezik a történet.

3. White Famous

Jamie Foxx és a Californication-t jegyző Tom Kapinos új sorozata is jónak tűnik, Jay Pharoah egy küszködő humoristát alakít benne, aki élete döntése előtt áll.

4. The Gifted

Natalie Alyn Lindbe már a Gotham című batmenes sorozatban beleszerettünk, ott még csak kisebb szerepet kapott, a The Gifted-ben viszont a szupererővel rendelkező főszereplőt alakítja.

5. Top of the Lake: China Girl

Brienne-rajongók figyelem! A Trónok harca maszkulin amazonja Nicole Kidman oldalán kápráztatja el a nézőket. A nagysikerű sorozat négy év után folytatódik, kíváncsian várjuk a második évadot.


Jennifer Aniston egy kultikus sorozatban lopta be magát a szívünkbe.

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
9 szexi fotó, amit Jennifer Aniston exférje semmiképp sem mutatna meg neked