Victoria Beckham szerint a Spice Girls csapata ekkor nézett ki a legnevetségesebben

Getty Images
Kerekes Vivien

Azért akad pár dolog, amire Victoria sem emlékszik vissza szívesen...

Victoria Beckham igazi stílusikon és divatdiktátor, aki szinte sosem követ el ezen a téren hibát. Mégis, David Beckham felesége közel sem olyan elégedett az elmúlt évekkel, ugyanis van egy időszak, amire nem szívesen emlékszik vissza. Szerinte ugyanis a Spice Girls-korszak idején volt egy nagyobb baki, amit mindannyian elkövettek, és amitől nagyon nevetségesen néztek ki.

Az egykori énekesnő szerint a legszörnyűbben akkor nézett ki a csapat, amikor ellátogattak egy nagyon híres díjátadóra 1997-ben.

Elmentünk az American Music Awards-ra, és úgy néztünk ki, mint a transzvesztiták

- mesélte Victoria.

Szerinte annyira sok sminket viseltek azon a rendezvényen, hogy az már átlépett egy határt. Így akárhányszor meglát egy képet arról a díjátadóról, mindig az jut az eszébe, hogy a sminkelést szinte teljesen új szintre emelték – csak nem éppen pozitív értelemben.

Ugyancsak cikinek tartja azokat a ruhákat, amiket akkoriban viselt: a mini csőszoknyáit és a latex cipzáros ruháit egyaránt hatalmas divatbakinak tartja. De ahelyett, hogy szégyellné magát, inkább úgy tekint erre a korszakra, mint életének egy fontos részére, ami hozzájárult ahhoz, hogy most önmaga lehessen.

Nézd meg ezt is!
Hűű! Sporty Spice akusztikusan adja elő a Spice Girls egyik slágerét

Nem csak a stílusérzékük változott nagyon sokat; a Spice Girl egykori tagjai ma már teljesen máshogyan festenek, mint a 90-es években!

Nézd meg a galériánkat - 21 kép
A Spice Girls sztárjai régen és most