Cukibb, mint gondoltuk: Scarlett Johansson új pasija csak úgy áradozott a színésznőről

Noémi

Scarlett Johansson sosem vesztegette az idejét, ha férfiakról volt szó...

Olvasd el ezt is!
Eddig titkolták: válik Scarlett Johansson és férje

Amióta kiderült, hogy válik Scarlett Johansson és férje, Romain Dauriac, a színésznőt elég sok férfival hozták össze – nem alaptalanul, Scarlett ugyanis vad randizásba kezdett. Később arról szóltak a hírek, hogy a házaspár kibékült egymással, ám úgy fest, ez nem tartott sokáig, a színésznő és férje ugyanis pár napja elváltak.

Olvasd el ezt is!
Nem vesztegeti az idejét: Scarlett Johansson ezzel a pasival vigasztalódik

De Scarlett persze nincs egyedül: a színésznő végül Colin Jost mellett tette le a voksát, aki természetesen jóképű, és jól ismeri a show business világát.

forrás: GettyImages
forrás: GettyImages

A 35 éves író és a filmcsillag igyekeztek titokban tartani a kapcsolatukat, eddig legalábbis. Colin ugyanis részt vett a vasárnapi Emmy-díjátadón, ahol végre megnyílt, és mondott pár nagyon kedves dolgot csodaszép barátnőjéről.

Ő egy csodálatos nő. Nagyon vagány, és persze gyönyörű. Most éppen dolgozik, ha ez nem így lenne, természetesen itt lenne velem. Már jó pár éve ismerjük egymást. Nagyon boldog vagyok, és úgy érzem, nagyon szerencsés is

- mesélte Colin az őt faggató újságíróknak.

Reméljük, ez a kapcsolat kicsit tovább tart majd, mint az eddigiek: Scarlett 2 évig élt házasságban gyermeke apjával, Romain Dauriac-kal, előtte 3 évig Ryan Reynolds felesége volt. Saját bevallása szerint nem hisz a monogámiában, ám ezzel nincs is egyedül Hollywoodban!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Scarlett Johansson és még 7 sztár, akik nem hisznek a sírig tartó hűségben