10 alkalom, amikor Carrie Bradshaw sminkje és frizkója még az outfitjét is lepipálta

grazia.com.au
Ujvári Viki

A Szex és New York Carrie-jének szerelmi sztorijainál már csak a gardróbja volt érdekesebb, ám voltak olyan pillanatok, amikor ő maga még a neves divatházak textilbe álmodott alkotásait is felülírta.

Minden nő tudja, hogy a tökéletes megjelenés szerves részét nem csak a ruhadarabok jelentik, hanem a smink és a frizura is. Most ne arra gondolj, hogy minden nap úgy kell kinézned, mintha éppen akkor léptél volna le egy magazin címlapjáról, mindössze arról van szó, hogy a sugárzó harmónia sokszor többet számít, mint azt gondolnád.

Olvasd el ezt is!
19 dolog, amit ma is viselnénk Carrie Bradshaw gardróbjából

Carrie Bradshaw alakja ikonikus, nők milliói rajonganak érte a mai napig annak ellenére, hogy a sorozat óta már eltelt 13 év, és az utolsó film is már több, mint 7 éves. Sikerének elsődleges titka persze a ruhatárában keresendő (jó-jó természetesen azon soraiban is, amikkel 18 és 99 év közt minden nő tud azonosulni), mert ő mindig tudta, hogy mikor és mit kell felvenni.


Most viszont nem az outfitjeiről szól ez a galéria! Következzen azon pillanatok, amikor Carrrie sminkje és frizurája még a ruháit is lepipálta!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
10 alkalom, amikor Carrie Bradshaw szépsége még az outfitjét is felülírta
Olvasd el ezt is!
8+1 trend, amit a Szex és New York előre megjósolt, és tényleg divat jött 2017-ben