Te kiszúrtad? Valami nagyon furcsa Nicole Kidman vörös szőnyeges szettjén

Kálmán Zsófi

Most kiderül, hogy mennyire figyelsz a részletekre!

Ma már megmutattuk nektek az idei Emmy-gála legjobb vörös szőnyeges szettjeit – ha még nem tetted, ne felejts el itt szavazni –, de mint mindig, most is akadt más téma is a gyönyörű ruhákon kívül. Legutóbb mindenki Paris Jackson szőrős hónaljával volt elfoglalva, amit az MTV VMA-n villantott, most pedig Nicole Kidman lábán a sor.

Nem kell megijedni, a gyönyörű színésznő semmi polgárpukkasztó dolgot nem tett – azon kívül, hogy saját férje helyett egy másik férfit csókolt meg nyilvánosan –, a hiba valahol egészen máshol keresendő. Mégpedig a szettjében, amiben itt jegyeznénk meg, hogy egészen csodálatosan festett – számunkra ő volt az este egyik legnagyobb kedvence.

Kiszúrod, hogy mi a furcsa ezen a képen?

És most?

Most már biztosan!

Igen, Nicole Kidman felemás cipőben lépett a vörös szőnyegre. De nem ám tévedésből tette, az ausztrál színésznő cipellőjét direkt álmodta meg így egy szórakozott divattervező. Jó, igazából Calvin Klein, aki a sztár ruháját is tervezte. No de visszatérve a felemás cipőre, Nicole ezzel a vörös szőnyegen prezentálta az év egyik legfurcsább cipőtrendjét, ugyanis a nem összeillő párok idén már a kifutón is hódítottak, szóval ne lepődj meg, ha a boltok polcain is hasonlókba akadsz majd – a kérdés már csak az, hogy vajon viselnéd-e?


Még több vörös szőnyeges szettre vagy kíváncsi? Akkor lapozd fel a galériánkat!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
A 2017-es Emmy legszebb szettjei