Nem hiszünk a szemünknek! Majdnem ez a világhírű színésznő alakította Serenát a Gossip Girlben

Kerekes Vivien

El sem tudnánk képzelni vele a sorozatot!

Minden idők egyik leghíresebb csajos sorozata a Gossip Girl, és ezt meg is tudjuk érteni. Hiszen van benne minden, ami minket érdekelhet: elképesztően divatos szettek, ambíciózus karakterek, akikkel tudunk azonosulni – és nem kevés váratlan fordulat. Nem csoda, hogy már a szereplőválogatás alatt hatalmas érdeklődés övezte a sztorit, és sokan próbáltak meg elcsípni egy-egy szerepet.

Olvasd el ezt is!
Blair Waldorf kedvenc trendje ősszel visszatér, ám a nagy kérdés: szeretjük vagy sem?

Ami viszont csak most derült ki és döbbentett meg nagyon sok rajongót, hogy majdnem egy másik színésznő alakította Serenát. Ez a valaki pedig ma már Oscar-díjas, az egyik legjobban kereső színésznő, és még világhírnévre is szert tett alig 5 év alatt. Ha még nem találtad volna ki, igen, a válasz Jennifer Lawrence!

A színésznő akkor kezdett el igazán befutni, amikor 2010-ben megkapta A hallgatás törvénye című film főszerepét. Addig azonban éveken át nagyon sok elutasításban volt része; többek között 2007-ben a Gossip Girl meghallgatásán is. Noha tényleg mindent elkövetett, hogy ő alakíthassa Serenát, végül nem kapta meg a munkát.

Akkoriban ez fel sem tűnt nekünk, de Jennifer Lawrence tényleg nagyon szerette volna eljátszani Serenát, ezért jelentkezett meghallgatásra

- mesélte a sorozat készítője, Josh Schwartz.

Állítólag az elutasító válasz hallatán nagyon csalódott volt, ami érthető is, hiszen akkoriban csak 16 éves volt. Utólag viszont már biztos, hogy Jennifer nem bánja a dolgot, hiszen a sorozat 2012-ig futott, így pedig nagy az esély rá, hogy csak jóval később tudott volna mozikarrierbe kezdeni. Mi pedig el sem tudnánk képzelni nélküle az Éhezők viadalát!

Olvasd el ezt is!
Imádod Jennifer Lawrence filmjeit? Akkor sajnos van egy nagyon rossz hírünk...

Az utóbbi időben nagyon sok filmet készített a színésznő; ezeket neked is érdemes felírnod a listádra!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Jennifer Lawrence legújabb filmjei, s ezeket neked is látnod kell!