Kicsit meghízott Harper Beckham! Az édesanyja, Victoria eléggé kiakadt

Léderer Fruzsina

Nagyon aggódik a divatguru anyuka.

Az egész Beckham család tökéletes: gyönyörű anyuka, sármos apuka, helyes fiúk és egy imádnivalóan szép kislány. Persze, ők maguk is tisztában vannak ezzel. A család legfiatalabb tagja, a kis Harper mostanában egy kicsit kigömbölyödött, felszedett néhány kilót. Persze, még így sem lehet a kislányt kifejezeten ducinak mondani.

Mivel Victoria Beckham fanatikusan edz, és nagyon figyel az alakjára, éppen úgy, ahogyan férje is, a sztármami úgy érzi, kislánya nem engedhetné meg magának, hogy elhagyja magát és elhízzon.

Olvasd el ezt is!
Igazi gentleman: David Beckham kedvesen szólt vissza az őt kritizálóknak

Victoria szeretné egészséges étrenddel lefogyasztani a kislányt, de David szerint Harper egyáltalán nem kövér, és nincs szüksége másfajta étrendre. Sőt, az apuka egészen gyakran édességekkel és nasikkal kényezteti egyetlen kislányát. David Beckham szerint ez csak babaháj, és egy-két év múlva úgyis lemegy magától.

Természetesen nem szabad a szülőknek hagyni, hogy a gyerek túl sokat nassoljon, és elhízzon, hiszen a nagy túlsúly nem egészséges, azonban tudni kell, hogy mikor van szó tényleges elhízásról, és mikor csak egy kis babahájról, ami maximum esztétikai kérdés.

Nézd meg Harpert, és döntsd el, szerinted van-e gond a súlyával!

David Beckham nagyon sok időt tölt imádott gyerekeivel, akik közül a tinik gyakran azt mondják, égeti őket. Legutóbb így tette (persze valójában semmi ciki nem is történt):

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Így égeti a fiát David Beckham