Selena Gomez legjobb barátnőjétől kapta az egyik veséjét – Ismerd meg te is Francia Raisát!

Instagram
Kerekes Vivien

Neki köszönheti, hogy sikerült megmenteni az életét!

Olvasd el ezt is!
Döbbenetes! Selena Gomez életmentő szervátültetésen esett át

Hónapokon át titokban tartotta állapotának romlását, de tegnap úgy döntött, hogy megosztja követőivel, miért nem reklámozta utóbbi időben az új dalait. Selena Gomez az Instagramon árulta el, hogy életmentő szervátültetése volt, mert gyógyíthatatlan betegsége sokat rosszabbodott. Az énekesnő mindenki előtt megköszönte az orvosok és családtagok segítségét, kiemelve valakit, akinek mindennél jobban hálás. Legjobb barátnője ugyanis nekiadta az egyik veséjét! De pontosan ki ez a lány, és mit érdemes tudnod róla?

A 29 éves Francia Raisa és Selena még 2008-ban találkoztak először egy jótékonysági rendezvényen, amikor az énekesnő még csak 15 éves volt. Azóta elválaszthatatlan barátok lettek, mindenben támogatták egymást, és az elmúlt 9 év alatt sosem távolodtak el egymástól. Ezért amikor kiderült, hogy Selenának szüksége van egy vesére, a lány önként vállalkozott a műtétre, hogy megmenthesse legjobb barátnőjét.

Több mint hálás vagyok Istennek azért, hogy olyan feladatot bízott rám, ami nemcsak megmentett egy életet, hanem közben az enyémet is megváltoztatta

- írta a lány.

Francia Raisa sikeres modellkarriert futott be az elmúlt tíz évben, és még a színészkedésben is kipróbálta magát. Akár te is láthattad egy-két filmjét, ugyanis például a Hajrá csajok! harmadik részében is feltűnt Hayden Panettiere oldalán; ő játszotta az egyik pompomlányt Solange csapatában.

Instagramon rengeteg közös képet osztottak már meg, és sosem győzték hangoztatni, mennyire közel állnak egymáshoz, és testvérként tekintenek egymásra. Mindenki ilyen legjobb barátra vágyik!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Selena Gomez és Francia Raisa közös Insta-fotói
Olvasd el ezt is!
Most lebuktak! Ezzel a hírességgel látták csókolózni Selena Gomezt – FOTÓK