Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 15.: a Mérlegeknek nagy álmuk teljesül, a Vízöntők előtt komoly kihívás körvonalazódik

Napi horoszkóp szeptember 15.: a Mérlegeknek nagy álmuk teljesül, a Vízöntők előtt komoly kihívás körvonalazódik
A nap cikke

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is üzentek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 15.

KOS (március 21.–április 20.)

Amikor már szinte befejezettnek látsz egy bizonyos dolgot, váratlan fordulatok sorozata terel más irányba, s ez igencsak meghosszabbíthatja az utadat. Mielőtt azonban menthetetlenül kétségbe esnél és azon törnéd a fejed, hogyan menekülhetnél a leggyorsabban, próbálj józanul gondolkodni és megtalálni azt a pontot, ahol hiba csúszhatott a számításaidba. Addig igyekezz változtatni, amíg nem késő, s bármi is lesz a vége, legalább nyugodt lelkiismerettel mondhatod el, hogy mindent megtettél az ügy érdekében. Ne add fel, csak azért, mert eggyel több az akadály, amit meg kell ugranod!

BIKA (április 21.–május 21.)

Most valamennyi társaddal egy célért küzdötök, mindenkinek egyetlen dolog lebeg a szeme előtt, amiért bármire képes lenne. Nagy csalódással konstatálod azonban, hogy szép számban akad közöttük olyan is, aki a céljai érdekében lelkiismeret-furdalás nélkül tapos át másokon csak azért, hogy övé legyen a dicsőség. Mivel neked van egy bizonyos értékrended, amit nem adnál fel még versenyhelyzetben sem, épp ezért csak addig harcolj, amíg át nem kell lépned ezt a bizonyos határt. Hidd el, ha mégis úgy döntesz, hogy az elveidet és a lelkiismeret félretéve küzdesz tovább, nagyon keserű szájízzel állsz majd fel a dobogó legfelső fokára. Soha ne felejts el embernek maradni!

IKREK (május 22.–június 21.)

Végre sikerül minden, nagy teherként rád nehezedő zavaró dolognak pontot tenned a végére. Most, hogy ezektől megszabadultál, igyekezz átadni magad a hétvégének és olyan progamokat találni, amelyek segítségével feltöltődhetsz, hisz hamarosan talán új kihívások várhatnak rád, ehhez pedig jócskán szükséged lesz az energiádra. Semmi olyasmit ne vállalj, ami fárasztó vagy megterhelő lenne, és csak olyasmibe kezdj bele, amiben örömödet leled, és nem kell érte több ezer méteres csúcsokat meghódítani.

RÁK (június 22.–július 22.)

Borzasztóan sok energiát pazarolsz arra, hogy másokat elégedettnek és boldognak láss, s ennek érdekében minden bonyolultabb helyzetben odateszed magad csak azért, mert attól tartasz, hogy nem lesz mindenki olyan kitartó, mint amilyen te vagy, s idő előtt fel fogják adni, miközben érdemes lenne még küzdeniük. Ez azonban roppant fárasztó kihívás, és mialatt a környezeted boldogságára koncentrálsz, nem marad sem időd, sem energiád arra, hogy a saját ügyeidet intézd és sok esetben már csak akkor kapsz a fejedhez, amikor már elment a hajó. Tudj magadra figyelni, a prioritási sorrendben légy te az első, mert ha mindig arra ügyelsz, hogy mások mosolyogjanak és kerek legyen számukra a világ, te magad nem leszel boldog és elégedett.

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Olyasféle megoldáson töröd a fejed egy bizonyos dologgal kapcsolatban, amely hosszútávra rendezhet egy ügyet. Biztosan ott van valahol a helyzet kulcsa, csupán lehetséges, hogy több türelemre és kitartásra lesz szükséged hozzá, hogy megtaláld. Ne siettesd a dolgokat, mert azzal azt kockáztatod majd, hogy esetleg tévútra kerülsz, s rossz irányba indulsz, azután arra leszel figyelmes, hogy azon dolgozol, miként keveredj ki a bozótosból, ahelyett, hogy az ügyön dolgoznál!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Valaki belekényszerít egy olyan helyzetbe, amelyben tisztességtelen eszközökkel sarokba szorítva próbál kicsikarni belőled olyasféle információkat, amelyek a legkevésbé sem tartoznak rá, neked pedig eszed ágában sincs megosztani vele egyetlen apró részletet sem. Épp ezért állj a sarkadra és határozottan hozd a tudtára, hogy nagyon rossz ajtón kopogtat, mert bármit is szeretne megtudni, semmilyen információval nem fogsz szolgálni. Ne engedj a nyomásnak, állj ki magadért és azért, hogy az ilyesfajta eszközökkel manipulálni próbáló személyek semmiképp ne érvényesülhessenek egyetlen ehhez hasonló szituációban sem!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

A sok akadály és bosszúság után végre sikerül beteljesíteni egy álmodat, amiért nagyon hosszú ideje dolgozol, de soha nem merted volna elhinni , hogy valaha elérheted. Most kézzelfogható bizonyítékot kaptál arra, hogy soha nem érdemes feladni, mindig hinni kell és minden körülmények között kitartani, s teljes joggal tölthet el a határtalan boldogság. Igyekezz minden másodpercét kihasználni, az sem baj, ha ezúttal világgá kürtölöd, mennyire büszke vagy, és nem számít kérkedésnek, csupán azt szeretnéd, ha mások is osztoznának örömödben. Ma már semmi nem szegheti a kedved!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

A hét utolsó munkanapját igyekezz arra felhasználni, hogy minden zavaró és befejezetlen dolgot le tudj zárni és végre felszabadítsd magad a nyomás alól. Koncentrálj arra, hogy – helyenként akár a részletekbe belemerülve – mindent alaposan végiggondolj és kidolgozz pontosan azért, hogyha arra kerül a sor, hogy felelősséget kell vállalnod a tetteidért, megfelelően el tudd magyarázni, mit és miért tettél. Bár szíved szerint bármi mással szívesebben foglalkoznál, mint ezzel, most sajnos ezt kell a prioritási sorrend legtetejére helyezned, épp ezért bármilyen nehéz is, próbálj a külvilág kizárásával csak erre koncentrálni. Hidd el, ha mindennek pontot teszel a végére, nagy kő esik majd le a szívedről!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Parázs vita alakul ki közted és egy hozzád közelálló személy között egy olyan ügyben, amely mindkettőtök számára elég fontos ahhoz, hogy teljes mellszélességgel kiálljatok mellette. Mivel azonban a kapcsolatotokat nem akarnád kockáztatni azért, mert sok mindent másként létsz, próbálj olyan közös nevezőt találni, amely még belefér a te értékrendedbe, s a azt a vitapartnered is el tudja fogadni. Azt próbáld szem előtt tartani, hogy sok esetben nem az a fontos, hogy győztesen kerülj ki egy vitából, inkább legyen benned valamennyi kompromisszumkészség ahhoz, hogy alkut köthess, és akkor a makacsságodnak nem a kapcsolataid fizetik meg az árát!

BAK (december 22.–január 20.)

Hét közben a túlságosan feszített munkatempó miatt nincs lehetőséged arra, hogy a számodra fontos emberekre is minőségi időt szánj, ez a nap azonban abszolút ideális arra, hogy felmelegítsd a kihűlőfélben lévő kapcsolataidat. Keress meg mindenkit, aki sokat jelent az életedben, s akit nem szeretnél elveszíteni csak azért, mert a zsúfolt programjaid miatt nem tudtál foglalkozni velük. Érdemes az egész napot erre szánni, hisz este sokkal nyugodtabban és lelkiismeret-furdalás nélkül fogod tudni majd álomra hajtani a fejed! Néha erre is szükség van, ráadásul ez egy olyan beruházás, aminek az érzelmek szempontjából mindenképpen pozitív a hozadéka!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Komoly kihívás körvonalazódik előtted, amely ugyan igalommal tölt el, mégis ha gondolatban a részletekbe is belemerülsz, minden porcikád megremeg a félelemtől. Ez azt jelenti, hogy bár nagyon szeretnél belevágni, jelen pillanatban mégsem állsz készen az indulásra. Addig nem is érdemes semmit elkezdened, amíg meg nem nyugtattad magad, le nem higgadtál, nem számoltál valamennyi lehetséges veszéllyel. Csak akkor fogj bele bármibe, ha mindent alaposan lezongoráztál és a kockázatokat vállalni tudod. Csak abban az esetben leszel eredményes, ha nem hajtod görcsösen a sikert és elfogadod, hogy pont ugyanannyi esélyed van a győzelemre, mint arra, hogy hasra ess! Amennyiben az indulás mellett döntöttél, ne késlekedj belevágni még a mai napon, mert lehet, hogy holnap már késő lesz!

HALAK (február 20.–március 20.)

A sok tévút után most úgy tűnik, végre sikerült megtalálnod azt az ösvényt, amelyet érdemes követned ahhoz, hogy kitalálj a sűrű bozótból, megleld a saját boldogságodat és kiteljesedhess. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon, csakis arra menj, amerre te gondolod és érdemesnek tartod, mert – történjék bármi – a következményekkel is neked kell számolnod, nem a kéretlen tanácsadóknak. Legyen benned több kitartás és akaraterő, rendezd a gondolataidat és magabiztosan menetelj előre. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, ám a végén nagyon boldoggá tesz majd az, amit látni fogsz magad előtt!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!