Inspiráció New York utcáiról! Íme, a divathét legjobb street style szettjei, amiket neked is ki kell próbálnod

Kálmán Zsófi

Az új szezon legjobb ötleteit a saját gardróbodba is átültetheted. Hogy hogyan? Nézd meg az InStyle magazin inspiráló összeállítását!

Múlt héten felbolydult egész New York, hiszen megkezdődött a fashion week. Idén is elképesztő bemutatókkal készültek a tervezők, de minket most az érdekelt, mi történt az utcákon. Ilyenkor a város street style gurui ellepik a környéket, mi pedig levadásztuk a legstílusosabb divatdiktátorokat.

Olvasd el ezt is!
Alig kezdődött el a divathét, Victoria Beckham máris bemutatta a következő szezon kulcsdarabját, amit mindenki viselni fog

Elöjáróban csak annyit, hogy rég kikopott már a divathét utcáiról a klasszikus New York-i talpig fekete stílus, ha egyébként jellemző is, évente két héten keresztül semmiképpen sem az. Igaz, ilyenkor nemcsak a vérbeli New Yorkereket fotózzák az utcán, hanem a világ különböző pontjairól odasereglett divatrajongók tömegét is. Mindenesetre színpompás volt a felhozatal idén is. Imádjuk a fodrokat, a felcicomázott trapézszárakat, a látványos dzsekiket, a maszkulin kosztümöket és az izgalmas színpárokat is.

Egy egész őszre elegendő inspiráció lapul tarsolyunkban, lapozd fel te is a galériánkat!

Nézd meg a galériánkat - 27 kép
Íme a legjobb street style szettek a New York-i divathétről!