Sokk! Bella Hadid a saját testőrétől védett meg egy nőt– VIDEÓ

Kálmán Zsófi

Az év legpozitívabb sztármegmozdulása!

Bennünk még mindig élesen él Gigi Hadid tavalyi incidense, amikor a modellre a nyílt utcán támadott rá egy őrült rajongó. Gigi és Bella éppen a Max Mara divatbemutatójáról távoztak Milánóban, amikor a testőröket kicselezve egy férfi megragadta a sztárt, aki úgy reagált ahogyan minden nő tette volna, azonnal kiabálni és csapkodni kezdett: "Engedj el, ki a f*sz vagy te?".

Nézd meg a galériánkat - 4 kép
A nyílt utcán támadt rá egy rajongó Gigi Hadidra

Az esetről videó is készült, amit itt nézhetsz meg!

Ezek után pedig nyilvánvalóan a Hadid-lányok még inkább figyelnek a biztonságra. Több testőr és fokozott szigor, gyakorlatilag lehetetlenség őket megközelíteni. Most azonban Bellánál elpattant valami. A modell épp a Michael Kors bemutatójáról távozott, és szokás szerint megrohamozták a paparazzik. Bella testőrei társaságában lassan próbált átjutni a tömegen, amikor egyszer csak kiakadt az egyikre, aki egy női fotóst próbált arrébb lökni. Ekkor Bella megragadta a férfi vállát és ráförmedt:

Ne érj hozzá!

- majd odalépett a nőhöz, és megkérdezte tőle, jól van-e.

Nem kérdés, Bella csillagos ötösre vizsgázott emberségból. El lehet képzelni, mennyire stresszes lehet egy ilyen helyzet, ő azonban bármennyire is kellemetlen, nem viseli el, hogy az őt védelmező személyzet fizikai erőszakot alkalmazzon egy nővel szemben, lépjen át az bármilyen határt.

Olvasd el ezt is!
25 zseniális fotó, avagy mikor a sztároknak már elegük van az őket követő paparazzikból

Itt pedig megnézheted, hogyan történt pontosan az egész!