Izgalmas dolog történik hamarosan a Vénusszal – és ez kihat a szerelmi életedre is

Getty Images
Léna

Nem véletlen, hogy mostanában egy bizonyos gondolat többször megjelenik a fejedben!

Olvasd el ezt is!
Évek óta rosszul készülnek a horoszkópok? Egy elmélet szerint lehet, hogy te is egy másik csillagjegybe tartozol!

Valószínűleg kevesen hallottak még az okkultáció kifejezésről, pedig valójában ez a különleges égi jelenség hatalmas erővel hat az életedre. Maga a szó csillagfedést jelent, vagyis ilyenkor az történik, hogy egy égitest teljesen eltakarja előlünk a másikat. Noha ezek nagy része közel sem olyan látványos, mint egy nap- vagy holdfogyatkozás, attól még lelkileg érdemes ráhangolódnod bizonyos dolgokra, különösen szeptember 18-án, hétfőn!

Ekkor ugyanis egy okkultációra kerül sűr a világűrben; a Hold teljesen eltakarja majd előlünk a Vénuszt, ami a szépség, a harmónia és a szeretet bolygója. Ez az égitest azt mutatja meg, mit várunk a párunktól a szerelemben, kihat a pénzköltési szokásainkra, és arra is, hogy mit látunk igazán szépnek. Amikor a Hold eltakarja előlünk, a szerelemmel kapcsolatos tanulnivalók kerülnek előtérbe. Hirtelen felszínre törhetnek belőled olyan rejtett gondolatok, amiket magad elől is próbáltál eltitkolni; de ez fog igazán segíteni abban, hogy megértsd a szeretet és az egyensúly igazi értékét.

forrás: Getty Images

Ebben az időszakban úgy érezheted, hogy a párkapcsolatod túl sok a számodra, és kissé vágyakozni kezdesz az egyedüllétre. Ezt látva a párodban félelem alakulhat ki amiatt, hogy nem akarsz vele lenni; akár ez is lehet az egyik rejtett dolog, ami felszínre tör belőled. Az már rajtad múlik, hogy teljes szabadságot akarsz-e magadnak, vagy megbeszélitek a problémát, de mivel a Vénusz kifejezetten a szerelmet testesíti meg, az utóbbira nagyobb az esély.

Úgyhogy ne felejtsd el; ha hétfőn ilyen gondolatok támadnak benned, arról ez a különleges jelenség tehet!

Olvasd el ezt is!
Ez a 10 dolog (állítólag) balszerencsét hoz az esküvőn

Szívesen olvasgatod az ezotériás cikkeket? Akkor mutatunk egy galériát, amit nem szabad kihagynod!

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
Csillagjegyek eltitkolt tulajdonságai