Kiderült, mit gondol Tom Cruise Katie Holmes és Jamie Foxx kapcsolatáról

Getty Images
Kerekes Vivien

Ahogyan azt talán te is sejted, annyira nem repesett a boldogságtól.

Múlt héten végre megtört a jég; több évnyi találgatás után Katie Holmes és Jamie Foxx végre vállalta, hogy együtt vannak! A párosról már 2013-ban is azt pletykálták, hogy egy párt alkotnak, azonban ezt sosem ismerték el nyilvánosan, sőt, Jamie egyszer egy interjúban le is tagadta az egészet. Most viszont eljött az igazság pillanata, és egy tengerparton kapták lencsevégre őket édes kettesben.

Olvasd el ezt is!
Katie Holmes gyerekkori fotót posztolt, ám az internetezők döbbenetes dolgot vettek rajta észre

Ez az első alkalom, hogy 2012-es válása óta Katie Holmes együtt mutatkozik valakivel, így sokan kíváncsiak voltak arra, vajon mit szól ehhez Tom Cruise. Állítólag a színész már nagyon régóta tudott a románcról, és kicsit sem volt boldog tőle. Ő még 2004-ben dolgozott Jamie-vel a Collateral – A halál záloga című filmen, ezért rosszul érintette, hogy egy ilyen régi ismerőse jött össze az exfeleségével.

Tom már a kezdetektől fogva tudott Katie és Jamie kapcsolatáról, és ez mindig is zavarta őt. Noha ők minden tőlük telhetőt megtettek azért, hogy ezt titokban tartsák, Tom sok embert ismer, és nem sokkal az első randik után már tudott is a dologról. Tomot nagyon megdöbbentette és felidegesítette, hogy Katie egy olyan kollégájával jár együtt, akit egykor közeli barátnak tartott

- mesélte egy ismerőse a Hollywood Life magazinnak.

A napokban pedig pár régi fotó ismét felbukkant az interneten; a pillanatról, amikor 2006-ban Katie és Jamie először találkoztak személyesen egy meccsen. Ráadásul Tom Cruise is jelen volt!

forrás: Getty Images
forrás: Getty Images

A páros viszont mindentől függetlenül nagyon boldog együtt, Jamie pedig Katie és Tom közös lányával is nagyon jól kijön.

Olvasd el ezt is!
Már 22 éves! Így néz ki most Nicole Kidman és Tom Cruise ritkán látott fia, Connor – FRISS FOTÓK

A kislány már 11 éves, és egyre inkább hasonlít a szüleire: nézd meg te is legfrissebb fotóit!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Rengeteget változott Katie Holmes és Tom Cruise kislánya!