Bennünket aztán nem tud becsapni! A szupertitkos várandósság után megszületett a bűbájos színésznő második gyermeke

Getty Images
Noémi

A színésznő és a pici is remekül vannak!

Olvasd el ezt is!
Azért nem semmi, milyen lapos Rosie Huntington-Whiteley hasa 3 hónappal a szülés után!

Carey Mulligan az a fajta világsztár, aki tényleg féltve őrzi a magánéletét. Egyik terhességéről sem nyilatkozott, és nem számolt be arról sem, amikor megszülettek a gyermekei. Csak a róla készült júniusi fotókról derült ki, hogy állapotos, akkor ugyanis már méretes pocakja volt.

Carey Mulligan júniusban

A napokban a színésznő is ott volt a torontói filmfesztiválon, de nem akárhogyan: karcsú volt és nagyon csinos, ebből pedig nyilvánvalóvá vált, hogy megszületett a második gyermeke. A színésznő és férje, Marcus Mumford még nem erősítette meg a hírt, de erre nem is érdemes várni, hiszen még azt sem közölték hivatalosan, hogy a színésznő állapotos volt. A párnak egyébként már van egy gyermeke: Evelyn Grace két éves.

forrás: GettyImages
Ilyen karcsú most a színésznő
Nézd meg a galériánkat - 16 kép
„Semmi sem úgy történt, ahogy elképzeltem” – Lebilincselően szókimondó szüléstörténet 16 képregénykockába ágyazva

Az Egy lányról színésznője és a Mumford & Sons énekese 2012-ben házasodtak össze az angliai Somersetben. Nagyon romantikus az ő történetük: a fiatalok gyermekkori jó barátok voltak, ám 2011-ben egymásba szerettek. Carey egy 2015-ös interjúban pedig elmesélte, miért is nem akarja az életét a nyilvánosság előtt élni.

Marcus az egyetlen dolog, ami igazán az enyém, és amit távol tudok tartani mindentől. Azon vagyok, hogy ez így is maradjon

- nyilatkozta a színésznő.
Olvasd el ezt is!
Kinek áll jobban? Sztárok vs. szupermodellek

Nem Carey Mulligan az egyetlen sztár, aki fantasztikusan fest a szülést követően: nézd csak meg, milyen csinos Amal Clooney 2 hónappal az ikrek érkezése után!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Amal Clooney 2 hónappal a szülés után Velencében