Napi horoszkóp szeptember 13.: a Nyilasok kockázatos kalandra készülnek, a Halak kitartásuknak köszönhetik az elért sikert

Reni

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, mert a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 13.

KOS (március 21.–április 20.)

Meg voltál győződve róla, hogy tiéd a győzelem, gondolatban már bezsebelted az aranyérmet, azonban egy váratlan fordulat nehezíti meg a helyzetedet, amely kissé megingatja a pozíciódat, amit eddig biztosnak véltél. Mivel gyorsan és a problémához mért legnagyobb hatékonysággal kell cselekedned, ne is késlekedj egyetlen másodpercig sem, hisz most minden pillanat számít. Bízz abban, hogy meg tudod oldani a problémát, hisz rendelkezel annyi tapasztalattal hogy pontosan tudni fogod, mit csinálj. Ez most kiváló bizonyíték volt arra, hogy ne bízd el magad, és csak akkor ünnepelj, ha már tényleg a dobogó legfelső fokán állsz!

BIKA (április 21.–május 21.)

Úgy érzed, kísért valami a múltadból, egy rossz élmény, egy csalódás, ami mindig eszedbe jut, és ott van a bogár a füledben, hogy mi lesz, ha ugyanez ismét előfordul, s nem tudod kezelni a helyzetet. Így azonban esélyed sincs a továbblépésre, benne fogsz ragadni egy olyan szituációban, ami semmi jót nem tartogat már a számodra. Határozd tehát el magad, zárj le mindent, ami nem szolgálja a továbbiakban a lelki épülésedet, nyiss új ajtókat, mert valahol ott kell lennie a boldogságodnak és a teljes értékű életnek! Az előző negatív élményből tanultál, s nem lehet, hogy egymás után kétszer mellényúlj!

IKREK (május 22.–június 21.)

Egy véletlen botlás miatt főhet a fejed, s miközben mihamarabb végezni szerettél volna, most dupla annyi munkádba kerül korrigálni a hibát. A kétségbeesett kapkodás helyett azonban meg egy pillanatra és gondold végig, hogyan lehetne a lehető legrövidebb idő alatt a leghatékonyabban menteni a menthetőt. Nem lehetetlen, csupán nagy koncentrációra lesz hozzá szükséged. Ha kell, vonj be segítséget, olyasvalakit, aki ért a dolgához és vakon rá mered bízni magad. Minden sikerülni fog, észre sem veszik majd, hogy bármi hézag volt a folyamatban, te pedig nyugodt lelkiismerettel zárhatod le a dolgot!

RÁK (június 22.–július 22.)

Egy igen kellemetlen szituációban valaki elvárja tőled, hogy te találd meg a megoldást és mondd ki a végső szót, minden felelősséget rád testálva ezzel. Csak azért azonban, mert valaki menekülni szeretne a helyzetből, neked még nem kell vállalnod semmit, amihez alig van közöd, rádásul az értékrendeddel is teljesen összeegyeztethetetlen. Ne vidd el a balhét mások helyett. Állj a sarkadra, legyél határozott és csak olyasfajta terhet vegyél a hátadra, amit nem túl nehéz cipelni és nem roskadsz össze alatta! Segítő jobbot nyújthatsz ugyan, de ne vállald magadra az egész katyvaszt, amit valaki más okozott!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Olyan személyek várnak tőled magyarázatot egy bizonyos dologgal kapcsolatban, akik más esetben emberszámba sem vesznek. Fontos tudnod, hogy csak azért, mert valaki számon kér rajtad valamit, még egyáltalán nem biztos, hogy neked szolgálatkész beosztottként kell tisztelegned, s részletesen számot adni minden apró részletről csupán azért, hogy valakiben erősítsd a tudaot, hogy ő a vezér. Járd a saját utadat, ne foglalkozz olyan emberekkel, akik bort isznak és vizet prédikálnak, egyáltalán nem mérvadó ugyanis számodra, hogy mit gondolnak az emberek rólad. A farkasnak sincsenek rémálmai azért, mert a birkák nem szeretik!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Sok tévelygés után most úgy tűnik, végre sikerült megtalálnod azt az ösvényt, amelyet érdemes követned ahhoz, hogy kitalálva a sűrű bozótból megleld a saját boldogságodat és kiteljesedhess a végén. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon, csakis arra menj, amerre te gondolod. Persze a következményekkel is neked kell majd számolnod, nem a kéretlen tanácsadóknak, bármi is lesz az eredmény. Legyen benned több kitartás és akaraterő, rendezd a gondolataidat és magabiztosan menetelj előre. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, ám a végén nagyon boldoggá tesz majd, amikor kiderül, hová jutottál!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Úgy érzed, az életednek egy olyan pontjához érkeztél, ahol el kell döntened, merre mész tovább annak érdekében, hogy végül kiteljesedhess és megtaláld a boldogságot. Éppen ezért, mivel ez most egy elég fontos döntés, igyekezz kizárni a külvilágot, rázd le a sok kéretlen tanácsadót és csak a józan eszedre hallgass. Akármeddig gondolkodsz azonban, előre úgysem fog kiderülni, hogy jól döntöttél-e, ez a távoli jövő titka! Ennek ellenére se hezitálj sokáig, hanem határozz és cselekedj!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Elhamarkodott és meggondolatlan ítéletet mondasz ki valaki felett anélkül, hogy az ügy minden részletével tisztában lennél. Emiatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, ám ha be tudod ismerni azt, hogy tévedtél, még nem lesz minden veszve. Legközelebb érdemes a dolgoknak alaposabban utánajárnod, mielőtt szóra nyílik a szád és hangosan nyílvánítasz véleményt. Te sem vagy persze tévedhetetlen, ezért ez a lépés bocsánatos bűnnek számít. Kérj elnézést az illetőtől és legközelebb légy alaposabb!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Mások által veszélyesnek tartott kalandra vállalkozol, ami nem kevés kockázattal jár majd, ennek ellenére mégis igent mondtál rá. Amennyiben biztos vagy a dolgodban, igyekezz megnyugtatni a környezetedet: noha nagyra értékeled azt, hogy ennyire aggódnak és féltenek, pontosan tisztában vagy a veszélyekkel, számoltál velük és úgy érzed, mindenre fel vagy készülve. Ne hagyd, hogy mások megingassanak a döntésben, hiszen mégsem élheted úgy az életed, hogy mindig azt veszed figyelembe, mások mit gondolnak majd!

BAK (december 22.–január 20.)

Olyasmire vállalkoztál talán kicsit elhamarkodottan, ami még neked is elég nagy falatnak bizonyul. Nem biztos, hogy megvan benned a kellő bátorság és tapasztalat ahhoz, hogy megugorhasd az akadályt. Ezért mielőtt belevágnál a dologba, alaposan rágd meg ezt a falatot, mert ha megakad a torkodon, még baj is lehet belőle! Kevesebb a baj azzal, ha időben megállsz, az viszont már sokkal kellemetlenebb lehet, ha különösebb mérlegelés nélkül kezdesz bele valamibe. Csak úgy indulj neki, ha teljesen biztos vagy magadban és abban, hogy semmiféle galibát nem okozol vele, ha esetleg nem sikerül!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Mindenáron ragaszkodsz egy bizonyos dologhoz annak ellenére is, hogy a többiek már rég lemondtak róla. Te még mindig próbálkozol, s magadra vállalsz minden felelősséget. Ezen a ponton azonban érdemes elgondolkodnod, hisz egyáltalán nem biztos, hogy érdemes futnod a köröket, nincs ugyanis garantálva a siker. Most még nem késő belátnod, hogy nincs esély, nyiss inkább más kihívások felé, hisz nagyon úgy tűnik, hogy nem a megfelelő ösvényen haladsz!

HALAK (február 20.–március 20.)

Nagy elégedettséggel nyugtázod, hogy megérte valamire várni, noha a türelmed már igencsak megfogyatkozott. Ám most rengeteg munka és befektetett energia után végre sikerült átszakítanod a célszalagot, ami azért tölt el különösen nagy büszkeséggel, mert a saját erődből érted el azt, amit most már senki nem vehet el tőled! Rengeted élménnyel gazdagodtál, s ezt próbáld feldolgozni, az ünneplés után meg mihamarabb térj vissza a régi kerékvágásba!