Ez kínos! A Bajos csajok főszereplője nem ismerte fel Lindsay Lohant

Kerekes Vivien

Amikor Jonathan meglátott róla egy fotót, alig hitte el, hogy így néz ki most a színésznő!

Tiniként szinte biztos, hogy te is láttad a Bajos csajokat legalább egyszer – de inkább tízszer. A filmet világszerte akkora siker övezte, hogy a rajongók a mai napig reménykednek a folytatásban. Idén már 13 éves lett a sztori, azóta pedig tény, hogy a főszereplők nagyon sokat változtak. De hogy a film egyik sztárja ne ismerje fel a másikat, arra azért nem számítottunk.

Olvasd el ezt is!
3 baki a Bajos csajok című filmben, amit eddig talán észre sem vettél

Valószínűleg emlékszel még Aaron Samuelsre, akibe Lindsay karaktere fülig szerelmes volt. A srác most egy nagyon mókás interjút adott, ahol a riporter különböző sztárok fotóit mutatta meg neki, Jonathannak pedig mindenkiről mondania kellett valamit. A váratlan fordulat azután jött, hogy a kérdező mutatott egy fotót Lindsay Lohanről, amire a srác csak annyit felelt:

Ez nem Lindsay! Lindsay? Add csak ide!

- kérte el a képet, csak hogy közelebbről is megnézhesse, biztosan ő szerepel-e a fotón.
forrás: YouTube

Persze miután rájött, hogy tényleg képernyős szerelméről van szó, megpróbálta menteni a helyzetet, és többször is elismételte, milyen szuperül néz ki a színésznő. A kommentelők között egyébként nagyon sokan viccelődtek azzal, hogy Jonathan Bennett is rengeteget változott, és elsőre ők meg a srácot nem ismerték fel.

Hogy pontosan hogy zajlott le ez a jelenet élő adásban, és miket mondott többi kollégájáról, valamint Justin Bieberről, azt a videóból megtudhatod!

A színésznő tényleg sokat változott az elmúlt években; legutóbbi nyaralós fotóin ez különösen látszik!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Így nyaral Lindsay Lohan