Összetört a szívünk: Lady Gaga végre elárulta, miért szakított valójában ő és Taylor Kinney

Getty Images
Noémi

Őszintén elmesélte a világsztár, miért is mondtak búcsút egymásnak a sármos színésszel...

Olvasd el ezt is!
Lady Gaga vadi új frizurája megint extrémre sikerült

2016 júliusában sokként érte a rajongókat Lady Gaga és Taylor Kinney szakítása. Ez nem is csoda, hiszen remekül mutattak együtt, és úgy tűnt, olyan szerelmesek, hogy el sem tudják képzelni egymás nélkül az életet. A látszat azonban sajnos ismét csalt.

Olvasd el ezt is!
Láttad már Lady Gaga anyukáját? Most megcsodálhatod!

Pedig a pár már esküvőt tervezett, amikor úgy döntöttek, mégis lefújják a dolgot és szakítanak, de tették mindezt úgy, hogy megállapodtak, barátok maradnak. Ez egyelőre működik is, Taylor ugyanis nemrég ott volt az énekesnő egyik koncertjén.

Lady Gaga most új filmje, a Five Foot Two kapcsán egy interjúban elárulta, nem épp a legjobban alakult a szakítás.

forrás: GettyImages

Taylor és én állandóan küzdöttünk, ez így rémes volt. Egy csomó hülyeség volt, aminek nem kellett volna ott lennie. Az az igazság, ha kapcsolatban vagy, együtt kell meghoznotok döntéseket, alkalmazkodni kell

- mesélte Gaga.
Olvasd el ezt is!
Taylor Kinney a múlté: már vállalja kapcsolatát az új pasijával Lady Gaga

Lady Gaga könnyek között elmondta azt is, hogy a hírneve miatt ment tönkre minden kapcsolata, és Taylorral is ez lett a vesztük.

A szerelmi életem romokban hevert. Amikor eladtam 10 millió lemezt, elvesztettem Mattet. Amikor eladtam 30-at, Luke-kal szakítottunk. Csináltam egy mozit, és vége lett Taylorral. Rémes. Ez a harmadik alkalom, hogy a munkám miatt tört össze a szívem.

-

Könnyen lehet, hogy a hírneve tényleg Gaga magánéletének rovására ment, de reméljük, hamarosan fordul a kocka. Az énekesnő és új kedvese, Christian Carino egyelőre remekül megvannak együtt.


De új pasi ide vagy oda, mi egyszerűen imádtuk Taylort és Gagát együtt...

Nézd meg a galériánkat - 15 kép
Lady Gaga és Taylor Kinney legszerelmesebb pillanatai!