Kaia Gerber igazi szupermodell lett: Cindy Crawford lánya életében először vonult a kifutón a New York-i divathéten

Getty Images
Noémi

Micsoda gének!!

Olvasd el ezt is!
Cindy Crawford lánya nevetségesen gyönyörű

Eljött végre Kaia Gerber ideje! A sztárcsemete már elmúlt 16 éves, így teljesülhetett a nagy álma, és ott lehetett a New York-i Divathét kifutóján! Mostantól nem kérdés: Kaia is a szupermodellek közé tartozik.

Olvasd el ezt is!
Azok a gének... Cindy Crawford 15 éves lányának végtelenül hosszú lábait nem tudjuk feldolgozni

Cindy Crawford és Rande Gerber lánya Raf Simon Calvin Klein-showján mutatkozott be a divathét közönsége előtt, amit mindenki nagyon izgatottan várt.

Calvin Klein! Nincsenek szavak, amelyek kifejezik, mit is érzek most... Raf, imádlak!

- írta Kaia a közösségi oldalán a show után.

Kaia számára egyébként nem idegen a divathét légköre, édesanyjával korábban számtalan bemutatón ültek már az első sorban. Tavaly nyáron pedig Kaia bátyja, a 18 éves Presley is ott volt Jeremy Scott Moschino Resort show-ján, persze a kifutón.

Nem kérdés, mindkét gyerek szuper géneket örökölt, és persze a szüleik hírneve is kellett ahhoz, hogy lecsaptak rájuk a divatcégek. Kaianak ráadásul egyre több munkája van: ő Marc Jacobs Beauty parfümjének arca, nemrég szerepelt a Chrome Hearts kampányában, augusztusban pedig kiderült, hogy ő lesz a Hudson Jeans őszi-téli kollekciójának sztárja. Itt nem akárki lesz a partnere: Gabriel-Kane Day-Lewis, Daniel Day Lewis fia szerepel majd vele a kampányfotókon.

És még mondja valaki, hogy nehéz a sztárcsemeték élete!


Cindy Crawford és családja egészen fantasztikus helyen élnek. Nézd csak!

Nézd meg a galériánkat - 4 kép
Elképesztő luxusvillában él Cindy Crawford: Less be otthonába!