Itt az Agymenők spin off sorozatának új előzetese, de a rajongók nagyon kiakadtak rajta

Kerekes Vivien

Az egyik főszereplő pedig már az Agymenőkben is feltűnt, csak akkor épp egészen más karaktert játszott.

Olvasd el ezt is!
Az Agymenők sosem látott első része: majdnem ilyen lett a sorozat

Az Agymenők őrületes sikerét látva szinte borítékolható volt, hogy a készítők meglovagolják a lehetőséget, és kihoznak még valamit a sorozatból. Erre pedig nem is kellett olyan sokat várnunk; pár hónapja bejelentették, hogy jön a Young Sheldon spin off, amiben a kissé bogaras főszereplő gyerekkorát követhetjük nyomon. Az első előzetest már hetekkel ezelőtt megmutatták, most pedig kijött a legújabb videó – csakhogy a rajongók egyáltalán nincsenek elragadtatva a látottaktól. Mielőtt részleteznénk, miért, nézd meg te is a trailert!

A videót látva sokan gondolják úgy, hogy erőltetettek a poénok, és az egésznek nincs meg az a tipikus Agymenők-hangulata, amit Leonardék csapatától már megszokhattunk. Noha nagyon klassz ötlet volt a készítőktől, hogy a fiatal Sheldon anyukáját épp annak a színésznőnek a lánya alakítja, aki Mrs. Coopert játssza az eredeti Agymenőkben, mégis akadt a rajongóknak némi gondjuk a többi szereplővel.

A kommentekből kiderül, hogy egyesek szerint a kis Sheldont alakító srác ugyan hasonlít Jim Parsonsra, de egyáltalán nem tűnik szórakoztatónak és viccesnek az előzetesben. Ráadásul többen is észrevették, hogy az apját játsszó színész, Jimmy Speckerman már feltűnt egyszer az Agymenőkben; csakhogy akkor azt a férfit alakította, aki tiniként Leonardot folyton bántotta a suliban.

Ezek után némileg érthető, hogy a rajongók nem elégedettek ezzel a szereposztással, hiszen két ennyire összekapcsolódó sorozatnál fontos, hogy ne érjenek össze megmagyarázhatatlanul a szálak.

Ha most kedvet kaptál egy kis sorozatnézéshez, de még nem tudod, mibe kezdj bele, mi mutatunk néhány szuper ötletet!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Kúráld Trónok harca-elvonási tüneteidet ezzel a 7 sorozattal