Azta! Liptai Claudia bombaformában tér vissza a képernyőre – Friss fotó!

Izabella

Fantasztikusan néz ki!

Liptai Claudia csak nemrég adott életet második gyermekének, és máris kirobbanó formában van. Hamarosan ismét látható lesz a képernyőn, ugyanis indul a Sztárban sztár című műsor legfrissebb évada. Igazi sztárparádénak ígérkezik a műsor, ugyanis közkedvelt hírességek adnak elő produkciókat más sztárokká sminkelve és öltöztetve hétről hétre.

Olvasd el ezt is!
Friss! Ők lesznek a Sztárban sztár következő szériájának szereplői

A zsűri tagjai közé ismét visszaül Liptai Claudia, aki az előző évadokban is pontozta az előadók produkcióit. Claudia, amióta megszületett a kis Marci, nem szerepelt a képernyőn, így kis kihagyás után tér vissza.

Zsűritársai Majka, Stohl András és Papp Szabi lesznek. Claudia feltöltött magáról egy fotót az Instagramra, amelyen épp forgat, és egy kis fekete ruhát visel. Ha nem tudnánk, hogy nemrég szült, el se hinnénk, hiszen olyan csodás alakja van, hogy csak ámulunk.

Olvasd el ezt is!
Ez ám a meglepetés: a TV2-höz megy Stohl András, és nem is akármilyen műsorba!

Liptai Claudia csodásan lefogyott a szülés után. Azt azonban tudod, hogy a has mérete nem egyik percről a másikra lesz kisebb? Íme, egy képsorozat, amit egy anyuka arról készített, hogyan csökkent a hasa mérete.

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Ez az anyuka megmutatja, hogyan csökken valójában a has mérete szülés után