Wow, végre! Előkelő fülhallgató királylányoknak

Ujvári Viki

Egy olyan világban, amikor a Vissza a jövőbe menő cipője is kézzelfoghatóvá vált, akkor pont királylányos fülhallgató ne lenne kapható?!

Vannak napok, amikor a ballábas ébredés kicsit felbolygatja az indulás perceit, és amikor a komor reggelek a kedvenc zenéidet hallgatva se naposabbak, és ilyenkor lehet valami teljesen szokatlannal feldobni az amúgy borús szitut. Például egy királylányos fülhallgatóval...

Olvasd el ezt is!
Varázslatos hercegnők a filmvásznon

Jó-jó azért ehhez a csillogós, koronás kütyühöz kell egy kis merészség is, főleg kis hazánk utcáin, de attól még egész vállalható találmány.

Kislányként elolvadtunk volna ha a Jézuska a fa alatt egy ilyen szépséget rejt el. Mennyire menőn mutathatott volna a walkman hagyományos, méretes, narancssárga szivacsos fülese helyett.

A Disney-hercegnők is megirigyelhetik ezt a Lit fülest, ha úgy gondolod, beruházol a hatféle szín közül egybe. Átszámolva 77 ezer forintodba kerül, hogy kicsit túllépj a komfortzónán és királylányként vészeld át az átlagos hétköznapokat. Tényleg érdekel? Akkor katt ide.

Olvasd el ezt is!
Instant varázslat: megérkezett a színváltós hajfesték!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
5+1 alkalom, amikor Disney-hercegnőnek öltözött Katalin